Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΠανεπιστήμιοΠειραιά…CSAP Mastering Program στοΣυστημικό Management

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) έχουν οργανώσει το καινοτόμο Executive Πρόγραμμα Σπουδών  Certified Systemic Analyst Professional (CSAP). Το CSAP είναι το πρώτο Επαγγελματικό Mastering Πρόγραμμα της προσέγγισης των συστημάτων το οποίο εστιάζεται στον επαγγελματία, προσφέροντας τεχνογνωσία τελευταίας γενιάς, εύκολα αξιοποιήσιμη για την καθημερινή του δράση που ουσιαστικά αναβαθμίζει επιχειρηματικές, δημιουργικές και ηγετικές ικανότητες άμεσα, ταυτόχρονα είναι το μόνο πρόγραμμα που προσφέρει Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων από το Διοικητικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Το CSAP ισορροπεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών με πρακτικές εφαρμογές και μεθοδολογίες, οι οποίες οδηγούν στην ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων για την επίτευξη βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων επιστημονικών, επαγγελματικών και προσωπικών στόχων και δύο κατευθύνσεις.

(1) Digital Transformation and Business Innovation, κατάρτιση επαγγελματιών στο σχεδιασμό και τη διαχείριση της ψηφιακής στρατηγικής της Επιχείρησης ή του Οργανισμού, στη γεφύρωση του ψηφιακού χάσματος και στη ψηφιακή αλλαγή/μετάβαση, η οποία αποτελεί προϋπόθεση επιβίωσης του τεχνολογικού μετασχηματισμού, που χαρακτηρίζει την ταχέως εξελισσόμενη τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής με σύγχρονα εργαλεία.

(2) Project Management, κατάρτιση επαγγελματιών στη διαχείριση του συνόλου του κύκλου ζωής ενός Έργου και ελέγχου των δραστηριοτήτων στις οποίες χρειάζεται να δώσει έμφαση ένας Project Manager για κάθε ομάδα διεργασιών του, κάνοντας χρήση των βασικών εννοιών και μεθόδων, που πρεσβεύει το Project Management Institute (PMI). Οι απόφοιτοι δύνανται να εξεταστούν και για την PMP Πιστοποίηση του PMI.

Το Πρόγραμμα επιδοτείται από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς οπότε το συνολικό κόστος για Πρόγραμμα 2 ετών είναι 1980,00 ευρώ σε 3 δόσεις.

Ο κύκλος σπουδών του αρχίζει στις αρχές Οκτωβρίου εκάστου έτους και πραγματοποιείται Σάββατο στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς από 09:30 έως 15:00, με την κλασσική μέθοδο παρακολούθησης αλλά οι διαλέξεις διεξάγονται ταυτόχρονα και on-line, μέσω Webex οπότε δίδεται η δυνατότητα παρακολούθησης του CSAP από οποιοδήποτε σημείο της Χώρας μας.

Το CSAP δέχεται απόφοιτους ΑΕΙ ή/και ΑΤΕΙ αλλά και επαγγελματίες με ή χωρίς πτυχίο που διαθέτουν διοικητική εμπειρία και μπορούν με αυτό το τρόπο να μεταφέρουν τα εργαλεία του Συστημικού Management για άμεση συμβολή στην εργασία τους.

Ακαδημαϊκός και Επιστημονικός Υπεύθυνος του CSAP Προγράμματος είναι ο Καθηγητής Νικήτας Ασημακόπουλος, Τμήμα Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η ψηφιακή αίτηση συμμετοχής είναι στην https://csap.gr/aitisi-symmetoxis-csap/ και υπάρχουν μόνο 45 θέσεις. Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 2-10-2023.

Αναλυτικά, η ύλη το CSAP παρουσιάζεται στην https://csap.gr/yli/

Πληροφορίες στο email: csap@hsss.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *