H Φωνή των Πειραιωτών

Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βιβλιοπαρουσίαση..«ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» της Ασπασίας Αλιγιζάκη παρουσίαση στο ΕΒΕΠ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 το απόγευμα, στο ΕΒΕΠ, η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ασπασίας Αλιγιζάκη, Δρ Διεθνολογίας, Αντιδημάρχου Παιδείας Δήμου Πειραιά.

Πολλοί και εξαιρετικοί οι προσελθόντες, εξαιρετικοί οι ομιλητές, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το βιβλίο και την συγγραφέα.

Η Συγγραφέας κ. Αλιγιζάκη δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους αγαπημένους ΦΙΛΟΥΣ που ήταν εχθές κοντά μου σε μια πολύ σημαντική για μένα στιγμή στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου για το ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη και το ΔΣ για την παραχώρηση της αίθουσας! Είμαστε τυχεροί που στην πόλη μας υπάρχουν τόσο σημαντικοί άνθρωποι που εργάζονται σκληρά για την ευδοκίμηση του τόπου μας.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη που ήταν εκεί και χαιρέτησε την εκδήλωση παρά το βαρύ πρόγραμμα της προεκλογικής περιόδου.

Ευχαριστώ τους υπέροχους, πολύτιμους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της πολιτικής σκηνής του τόπου μας Μάκη Βορίδη (Υπουργό επικράτειας) και Δημήτρη Αβραμοπουλο (τ. Ευρωπαίο Επίτροπο) που μου έκαναν την μεγάλη τιμή να μιλήσουν για το βιβλίο μου.

Ευχαριστώ τους διεθνούς φήμης καθηγητές του ΠΑΠΕΙ Αθ. Πλατιά, Αρ. Τζιαμπίρη και Νικ. Φαραντούρη (εμπνευστές μου) που επίσης μίλησαν για αυτό το νέο μου σύγγραμμα.

Ευχαριστώ τον φίλο καρδιάς έγκριτο δημοσιογράφο και διεθνολόγο Δημήτρη Απόκη που συντόνισε τη συζήτηση.

Ευχαριστώ τις Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ για την αγαστή, άψογη συνεργασία!

Ευχαριστώ για την υποστηρικτική τιμητική για μένα παρουσία τους τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο (μετά της συζύγου του Νορας Μιχαλολιακου), τον τ. βουλευτή στρατηγό Ν. Μανωλάκο, τους τ. Προέδρους του Δικηγορικού συλλόγου Πειραιά Στέλιο Μανουσακη, Γιώργο Σταματογιάννη, τους Προέδρους: του ΔΣ Δήμου Μοσχάτου δικηγόρο Θανάση Μελιστα, του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Σ. Καπραλο, της ΕΥΔΑΠ Γ. Στεργίου, της Ελ. Συν. Πυγμαχίας Χ. Μαριολη, του Ε.Ε.Π. κ. Γ. Χασιακή, των Λεόντων Γιάννη Ηλία, των Κρητών Η ΟΜΟΝΟΙΑ Θ. Τσοντο, της Δευτ. Σχ. Επιτροπής Δ. Αρβανιτου, τον Αντιδήμαρχο Τάσο Μαρκαριάν, τον τ. Πρόεδρο των Ποινικολόγων Β. Ταουξή, τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνογαλλικής Νομικής IDEF Στ. Αμαργιαννάκη, τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακου Δημητρη Νακο, τον Αναπληρωτή διοικητή του Τζαννειου Νοσοκομείου Στέλιο Γερωνυμακη, τους Καθηγητές Πανεπιστημίου Δ. Λαλουμη και Α. Λιαρόπουλο, τον μοναδικό Τουρκολόγο – δικηγόρο Δρ. Δημητρη Σταθακοπουλο, τις διευθύντριες του Δήμου Πειραιά Λ. Μπαφούνη, Β. Σωτηρίου, τον διευθυντή Παιδείας Α. Σκαραμαγκα, την προϊσταμένη Κ. Βενετσανου, τον Επιχειρηματία Γιάννη Παρασκευάκο, τον Συμβολαιογράφο Βασίλη Μπούτο, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Φωνής Ελένη Κανατσέλη, τη συγγραφέα Νίκη Σκουτέρη, τον Λυκειάρχη δρ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη, την Εκπαιδευτικό Αναστασία Κεσκεσιάδου, το γνωστό Καθηγητή Νομικής, καταξιωμένο Διεθνώς Παναγιώτη Δέγλερη.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους συνεργατες μου και όλους τους ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ που ηταν δίπλα μου και με τίμησαν με την παρουσία τους! Άνθρωποι και στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *