Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην Ελλάδα όλα αξιοποιούνται και όλα τρώγονται

Σε κανένα κράτος, σε κανένα μέρος του κόσμου, δεν υπάρχει η γευσιγνωσία και η καλοζωΐα που υπάρχει στην Ελλάδα.

Είμαστε ο μόνος λαός που γνωρίζει να αξιοποιεί τα πάντα, από τη φλούδα του καρπουζιού, του πορτοκαλιού, του λεμονιού, μέχρι τα νεράντζια, άγουρα ή γινωμένα και φυσικά φτιάχνουμε και τις καλύτερες καρυδόπιτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *