Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Νίκος Μπιλίρης Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΠ. Κίνηση «Συμβόλαιο Αλήθειας – Δύναμης με το Δικηγόρο»

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 8μμ, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104 Πειραιά, ο Δικηγόρος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Μπιλίρης, παρουσίασε την συνδικαλιστική του Κίνηση «Συμβόλαιο Αλήθειας και Δύναμης με το Δικηγόρο» και ανάλυσε τις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Τον υποψήφιο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκο Μπιλίρη παρουσίασε ο Δικηγόρος, υποψήφιος Διδάκτορας κ. Άρης Μπαλάσκας, που εστίασε στον χαρακτήρα, το ήθος, την επιστημονική αρτιότητα και την αγωνιστικότητα του κ. Νίκου Μπιλίρη.

Ο κ. Νίκος Μπιλίρης στα λίγα αλλά καίρια σημεία της ομιλίας του, τόνισε:

«Απόψε Υπογράψαμε Συμβόλαιο με τον Δικηγόρο.

Ευχαριστώ εγκάρδια του Φίλους Συναδέλφους Δικηγόρους, για την Τιμή που μου έκαναν να παραβρεθούν στην αποψινή Συνδικαλιστική εκδήλωση, στην οποία με αίσθημα ευθύνης Ανακοίνωσα την Υποψηφιότητά μου για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά στις επερχόμενες Εκλογές.

Ευχαριστώ Όλους Εσάς που προσήλθατε κ γεμίσατε την μεγάλη αίθουσα τογ φιλόξενου Πειραικού Συνδέσμου.

Τέλος Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Ευάγγελο Καρλάφτη, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

Με Συναδελφική Εκτίμηση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *