Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εορτή Θεοφανείων στο Πέραμα

Σάββατο 6 Ιανουαρίου το πρωΐ, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος, τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού των Υδάτων, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου.

Στην Ιερά ακολουθία και την ρίψη του Σταυρού στην θάλασσα, συμμετείχαν, εκτός άλλων και, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης, οι Βουλευτές κ.κ. Μιχάλης Λιβανός, Νίνα Κασιμάτη, Γιώργος Βρεττάκος, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιάννης Λαγουδάκος, ο πρώην Υπουργός κ. Τρύφων Αλεξιάδης, η Αντιδήμαρχος κ. Ντίνα Ελευθεράκη και πολλοί πιστοί.

Μια ιερά ακολουθία που έχει γίνει χρόνια πολλά παράδοση και η συμμετοχή είναι πάντα κάτι το πολύ θετικό, με πολλούς νέους να πέφτουν στο νερό για να διατηρήσουν το έθιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *