Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ….Η έμμεσος προπαγάνδα παρήλθε.Βαλλόμαστε από την άμεσο που καταστρατηγεί και την οικογενειακή δο

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ

Email: jlazarakosdim@yahoo.

Έχει παρέλθει πλέον η έμμεσος προπαγάνδα της αντίχριστης Νέας Εποχής, η οποία μας πρόβαλλε το αντικείμενό της δια της πλαγίας οδού, δαπανώντας τεράστια χρηματικά ποσά στα ΜΜΕ (κυρίως) και αλλού. Σήμερα πλέον και στην Ελλάδα μας βαλλόμαστε από την άμεση νεοεποχίτικη προπαγάνδα η οποία γίνεται δια της ευθείας οδού. Δηλαδή διαδίδουν χωρίς περιστροφές τις ιδέες τους και ό,τι υποστηρίζουν. Δεν κρύβουν και δεν συσκοτίζουν τίποτα, είναι σαφέστατοι και αποκαλύπτουν κυνικά το στόχο τους. Δεν τους ενδιαφέρει αν αυτή η μέθοδος προβολής, αυτή η τακτική προπαγάνδας πληροφορεί τους αντιπάλους της για τις προθέσεις της Νέας Εποχής, ή της Εποχής του Υδροχόου, ή του Ουράνιου Τόξου (antahkarana) και άλλα. Όλα αυτά είναι το ίδιο.

Δεν τους ενδιαφέρει που γνωστοποιούνται οι πάσης φύσεως αντίχριστες προθέσεις τους γιατί δεν φοβούνται, δεν υπολογίζουν τους αντιπάλους τους. Δηλαδή τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, όλους τους άλλους των διαφορετικών Δογμάτων και Θρησκειών, τον κάθε δημοκρατικό πολίτη ιδεαλιστή ή υλιστή και γενικά τον κάθε άνθρωπο αριστερό ή δεξιό που αντιτίθεται στην απόλυτη υποδούλωση, πολιτική, οικονομική και πνευματική.

Μιλάμε για την επερχόμενη υποδούλωση στον Αντίχριστο μέσω της παγκόσμιας κυβέρνησης υπό του παγκόσμιου βασιλιά (Αντίχριστου). Και όλα αυτά που γράφουμε δεν είναι φαντασίες ή συνωμοσιολογίες. Αρκετά την πιπιλήσαμε αυτή την καραμέλα και φθάσαμε όλοι, σήμερα, εδώ σ’ αυτό το χάλι. Απόδειξη πως δεν διακατεχόμαστε από καμία «συνωμοτική νοοτροπία», όπως την ορίζει ο φιλόσοφος Quassim Cassam είναι τα βιβλία του Όργουελ και κυρίως «Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ». Διότι τότε που έγραψε τα βιβλία του ο Όργουελ λογικό ήταν να χαρακτηριστεί συνωμοσιολόγος. Σήμερα όμως; Σήμερα που επαληθεύεται μπορεί να μη θεωρηθεί προφήτης, αλλά σίγουρα θεωρείται ενορατικός χάρη στις μελέτες του, ή ότι… κάποιοι που είχαν εκπονήσει το σχέδιο του το φανέρωσαν ή το πληροφορήθηκε και μας πληροφόρησε δια της πλαγίας του φανταστικού μυθιστορήματος. Πέρα όμως από τον Όργουελ, ένα απλουστευμένο τεκμήριο, έχουμε στην πνευματική μας φαρέτρα αμέτρητα τεκμήρια εγκυρότατα τόσο από την Αγία Γραφή και τους Αγίους Πατέρες, όσο και από πλήθος Επιστημόνων ή διακεκριμένων ανθρώπων, διαφόρων Θρησκειών, Ιδεολογιών που έζησαν σε διαφορετικούς τόπους και σε διαφορετικούς χρόνους. Για παράδειγμα αναφέρουμε τον Ιρλανδό-Αμερικάνο αυτοκινητοβιομήχανο Χένρι Φορντ, τον κορυφαίο Γάλλο διανοούμενο και πολιτικό Ροζέ Γκαρωντύ και τον σύγχρονο διάσημο ιστορικό, συγγραφέα, Ισραηλινό Γουβάλ Νώε Χαράρι. Δεν συνωμοσιολογούμε, δεν φαντασιωνόμαστε, δεν φανατιζόμαστε. Μελετάμε, ερευνάμε, πληροφορούμαστε και πληροφορούμε, απλά πράγματα και παρακαλούμε επειδή οι καιροί ου μενετοί να κάνετε κι εσείς το ίδιο σύμφωνα με τις μικρές ή μεγάλες δυνατότητες που τυχόν έχετε. Μελετείστε, πληροφορηθείτε και πληροφορήστε μας. Πιστέψτε η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να εκπέμπει SOS και αυτό θα γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτό στους μήνες που θα ακολουθήσουν γιατί υλοποιείται το Σχέδιο της Νέας Εποχής που άρχισε να υφαίνεται σαν ένας απάνθρωπος, ολέθριος ιστός αράχνης ευθύς αμέσως μετά την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Και όμως η νεοεποχίτικη προπαγάνδα τους προσπαθεί να μας πείσει πως πρόκειται για «ΝΕΑ» και όποιος τσίμπησε, τσίμπησε!

Ας πληροφορηθούν λοιπόν όσοι δεν γνωρίζουν τα εξής:

Η λεγόμενη Νέα Εποχή υποτιμά, καταστρατηγεί και γελοιοποιεί την ύψιστη αξία της οικογενειακής εστίας. Φτιάχνει τους άντρες θηλυπρεπείς και τις γυναίκες αρρενωπές, χρησιμοποιώντας την αντιεπιστημονική και αντίχριστη ιδέα της ανδρογυναίκας. Δηλαδή δύο ισοδύναμα φύλα (αρσενικό – θηλυκό) σε κάθε άτομο. Τώρα αν κάποιος μου πει πως δεν έχει καταλάβει ότι χρόνια τώρα μέσα από διαφημίσεις, τηλεοπτικές σειρές, αλλά ακόμα και από τα σχολεία οι αντίχριστοι προσπαθούν να κάνουν τον άντρα να σκέφτεται και να ενεργεί με πιο θηλυκές προδιαγραφές και τη γυναίκα με πιο αντρικές, τι να πω δεν γνωρίζετε τα ενδύματα unisex; Το αποτέλεσμα είναι εμφανές σήμερα, σε ΗΠΑ κι Ευρώπη περισσότεροι θηλυπρεπείς άντρες και περισσότερες ανδροπρεπείς γυναίκες.

Αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, ή αμφίφυλος, ή ετερόφυλος θεωρείται τελείως σχετικό με βάση την «πεφωτισμένη» ηθικολογία τους. Γιατί δεν έχει σημασία, από τη στιγμή που το άτομο αισθάνεται πως αυτή η επιλογή είναι σωστή. Δηλαδή αν ένα άτομο αισθάνεται πως η μία ή η άλλη επιλογή του είναι σωστή μπορεί να πράττει ανάλογα με τις ευλογίες της νεοεποχίτικης «πεφωτισμένης» ηθικής.

Σ’ αυτή την «ηθική» οι νεοεποχίτες εντάσσουν την απελευθέρωση των σεξουαλικών ηθών, τον εκθειασμό και την απογύμνωση της γυναίκας, τα διαζύγια, τις εκτρώσεις, τη χρήση ναρκωτικών και πολλά άλλα. Τώρα τι άποψη έχουν για τους Χριστιανούς και κυρίως για εμάς τους Ορθοδόξους όλοι καταλαβαίνετε.

Τι πρέπει να κάνουμε; Τρομερό, δαιδαλώδες ερώτημα που εγώ δεν μπορώ να απαντήσω, τουλάχιστον για το γενικό κοινωνικό σύνολο. Μπορώ όμως να ομολογήσω τι κάνω εγώ. Κάνω ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ. Απομακρύνομαι συνεχώς από όλα αυτά τα νεοεποχίτικα χάρη στο ότι τα γνώρισα και τα γνωρίζω μέσα από μελέτες και έρευνες δεκαετιών. Έχω καταλάβει προ καιρού το πόσο πτωχός είμαι στο πνεύμα και το πόσο στεναχώρησα και εξόργισα τον Πατέρα μου και Δημιουργό μου Καλό Θεό και Κύριο των Δυνάμεων. Με τη χάρη Του αγωνίζομαι για επιμελημένη μετάνοια και έτσι μειώνω τη δύναμη του Σατανά με την οποία γαλακτίζεται η αντίχριστη Νέα Εποχή. Δεν υπάρχει πάθος που δεν θεραπεύεται με τη δύναμη του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, με τις πρεσβείες της Αειπάρθενου Θεοτόκου. Αυτό κάνω, κάντε κι εσείς αν όχι το ίδιο κάντε τέλος πάντων κάτι για εσάς, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας. Κάντε κάτι, αγωνιστείτε, μείνετε ελεύθεροι με όποια θυσία κι αν χρειαστεί. Μόνο αυτό πραγματικά αξίζει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *