Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Τίποτα δεν είναι το ίδιο… τίποτα δεν είναι διαφορετικό έκθεση φωτογραφίας της Έφης Χαλιορή

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, ώρα 8μμ, στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ατομικής έκθεση “Everything is the Same but Everything is different” της φωτογράφου, Έφη Χαλιορή 2024.

Από τις 30 Μαΐου 2024 έως και τις 30 Ιουνίου 2024, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά θα παρουσιάζεται για πρώτη φορά η ατομική έκθεση “Everything is the Same but Everything is different” της φωτογράφου, Έφη Χαλιορή. Η έκθεση είναι μέρος του «APhF:24 Satellite Program» και του πολιτιστικού προγράμματος «Ημέρες Θάλασσας» του Δήμου Πειραιά.

Στις εικόνες της, που είναι τραβηγμένες την άνοιξη του 2015 στη Χίο και στη Λέσβο, υπονοούνται όλα αυτά που συμβαίνουν στα ταραγμένα νερά της Μεσογείου, υπενθυμίζοντας μας πως το σκηνικό δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Μπορεί το φυσικό τοπίο να παραμένει αμετάβλητο στον χρόνο, ωστόσο η συλλογική μνήμη το καθιστά δραματικό. Όλα έχουν αλλάξει, κι ας μη φαίνεται.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν, εκτός άλλων και, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γιάννης Χατζηαλέξης, η Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά κ. Λίτσα Μπαφούνη, ο Υπεύθυνος και η αναπληρώτρια υπεύθυνη της Πινακοθήκης κ. Πέτρος Μπεκάκος, κ. Άννα Καψοκόλη, οι κυρίες και οι κύριοι: Σάββας Παπαδόπουλος, Γεωργία Ματσούκα, Γρηγόρης Ιωάννου, Ελευθερία Γήση, Θανάσης Γαλάτης, Παναγιώτης Πρεδάρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *