Δήμος Περάματος..Ναυταθλητικοί αγώνες Τουρνουά Μπάσκε 3on3
Εκατοντάδες νεαροί ναυταθλητές από όλη την Ελλάδα, προσήλθαν στην πλαζ Περάματος και, υπό την επίβλεψη του Ναυταθλητικού Ομίλου Περάματος, συμμετείχαν στον διασυλλογικό αγώνα Κανόε-Καγιάκ, sup. Οι αγώνες διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ.
Παράλληλα, τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου, το στάδιο της Πρόνοιας Περάματος γέμισε με αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά μπάσκετ 3on3.
Οι αθλητικές εκδηλώσεις ήταν απλά η αρχή των αθλητικών εκδηλώσεων και δράσεων που προγραμματίζει η νέα δημοτική αρχή.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Περάματος κ Γιάννης Λαγουδάκος τόνισε πως «στόχος μας είναι ο αθλητισμός να μπει στη ζωή όλων μας και κυρίως να γεμίσει η πόλη μας με νέα παιδιά που θα αθλούνται».