Μουσική εκδήλωση – καλλιτεχνική έκθεση δικηγόρων στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά μια ξεχωριστή συναυλία που διοργάνωσαν ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά και το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, στα πλαίσια των Ημερών Θάλασσας 2025.
Στην συναυλία συμμετείχαν η Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά με μαέστρο τον πιανίστα Μάριο Καζά, και το Σύνολο Εγχόρδων Νέων του ΠΜΚΠ υπό τη διεύθυνση της Σταυρούλας Μέντη. Συμμετείχαν επίσης ο Ιάσωνας Μανούσος (τραγούδι), η Βασιλεία Καλλίτση (τραγούδι), Μαριάννα Κακαβά (πιάνο) και ο Βασίλης Μαστοράκης (κιθάρα).
Την εκδήλωση χαιρέτησαν: ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Ηλίας Κλάππας και η Αντιδήμαρχος κ. Σταυρούλα Μέντη.

Αποκάλυψη της βραδιάς τα σπουδαία έργα του Δικηγόρου Νίκου Χαραλαμπίδη και φυσικά η σπουδαία λαϊκή φωνή του στα τραγούδια που μας είπε.
Γέμισε η φιλόξενη αίθουσα με Πειραιώτες, δικηγόρους και φίλους στην υπέροχη βραδιά που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.
Μεταξύ των προσελθόντων, εκτός άλλων και, η Μουσικοσυνθέτρια κ. Ελένη Γκαϊτατζή, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, ο γνωστός δικηγόρος ποιητής και ζωγράφος κ. Δημήτρης Πιστικός, ο Δικηγόρος, ζωγράφος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Γκαβέρας, ο Υπεύθυνος της Δημοτικής Πινακοθήκης και η Αναπληρωτης, Πέτρος Μπεκάκος, Άννα Καψοκόλη, οι κυρίες και οι κύριοι, Κέρυ και Βασιλική Μακρογαμβράκη, Βασίλης Παρτσινέβελος, Ρούλα Μωραϊτάκη, Κυριάκος Πατσάλης.