Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πειραιά..Δωρεάν σεμινάρια χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης

Ο Δήμος Πειραιά, με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Πειραιάς Plus», παρουσιάζει έναν νέο κύκλο Δωρεάν Χρηματοοικονομικών Σεμιναρίων με τίτλο «Καθημερινά Χρηματοοικονομικά», σχεδιασμένων να ενισχύσουν τη χρηματοοικονομική γνώση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους: νέους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς την οικονομική ανεξαρτησία, αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα τις βασικές χρηματοοικονομικές έννοιες που αφορούν την καθημερινότητά τους.

Κάθε κύκλος περιλαμβάνει 20 ώρες εκπαίδευσης, σε 6 απογευματινές συναντήσεις (Κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, 18:00 – 21:00), με επιπλέον συνεδρία ανακεφαλαίωσης και απαντήσεων σε ερωτήματα.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν το αντίστοιχο βιβλίο με το εκπαιδευτικό υλικό, ενώ στο τέλος του κύκλου θα απονεμηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Πειραιάς Plus» (Μπουμπουλίνας 20, 5ος όροφος).

Ημερομηνίες πρώτου κύκλου:

Από Τετάρτη 5 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, 18:00 – 21:00.

Εγγραφές: Για δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε email στο info@pireasplus.gr ή καλέστε στο 6985 110734.

Πληροφορίες και πρόγραμμα για τον 1ο  κύκλο του σεμιναρίου:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *