Υδραϊκός Σύνδεσμος Πειραιά – Κοπή πίτας
Κυριακή 15 Φεβρουρίου 2026 στα γραφεία του Ιστορικού Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιώς, κόψαμε την Βασιλόπιτά μας! Έγινε το αδιαχώρητο από παρουσίες μελών Υδραίων, Πειραιωτών και φίλων!
Κυρίως όμως ο χώρος ξεχείλιζε από άρωμα αγάπης.


Ευχαριστήσαμε τον καθένα προσωπικά κι ανταποδώσαμε την αγάπη. Μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Υπουργός κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής κ. Ν Βλαχάκος, σύσσωμο το γραφείο της υπουργού κ. Δόμνας Μιχαηλίδου και ο Δ/της κ. Κ Παρλαβαντζας μετέφερε τις ευχές της, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γ Κουκουδάκης και οι Αντιδήμαρχοι Γ Μαραγκού, Σ Τσιτσινάκη. Οι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά κ. Ελινα Βερικάκη, Πρόεδρος και του TeamUp Πειραιά, η αντιδήμαρχος κ. Κ. Μπουρδάκου, η αντιδήμαρχος κ. Α. Τουμαζάτου, η ΔΣ κ. Μπεττυ Σουβλάκη ο ΔΣ κ. Γ Δρούζας και Έφορος του Καλλιτεχνικού Τμήματος Πειραϊκού Συνδέσμου. Ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Χρήστος Φωτιαδης.
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζένη Μπαρμπαγιάννη, ο π. Αντιπεριφερειάρχης κ. Τ Χατζηπέρος, ο στρατηγός, πρώην βουλευτης κ. Ν Μανωλάκος,ο πρώην Δήμαρχος Ύδρας κ. Κ Αναστόπουλος, πρώην Δήμαρχος Πόρου και Αντινομάρχης κ. Σ Σπυρίδων, ο πολιτευτής Ελληνικής Λύσης κ. Σ Κοντομανώλης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Εφημερίδας «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ» κ. Ελένη Κανατσελη, η εκδότρια της ΦΩΝΗΣ ΥΔΡΑΣ κ. Ελένη Χριστόδουλου, η Πρόεδρος γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου κ. Άννα Δασκαλάκη με μελή του ΔΣ και η κ. Βούλα Μορντοβάνη που μας μετέφερε τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Ν. Παπαγεωργίου. Η Πρόεδρος γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κ. Μ Καλογεράκου με τον σύζυγό της, η Αντιπρόεδρος Διαβητικών κ. Βάσω Γανωτοπούλου με την Dr. Γανωτοπούλου Ασημίνα, η Προεδρος της ΠΕΓΜ κ. Γιώτα Ρίτσου και η Αντιπρόεδρος ΠΕΓΜ κ. Τζένη Μπουκουβάλα, η κ. Λ. Αγαλοπούλου, η κ. Δώρα Αγγελίδου.
Την πίτα ευλόγησε ο Υδραίος Ιερέας π. Χρυσόστομος Βαρκας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πρόεδρο Κα Τανια Βέτιμη του ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ” Στυλιανός και Μαρία Βέτιμη”.
