Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου..Γιορτές Χριστουγέννων 2023. Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 18 και 21 Δεκεμβρίου

Ο «Αί Βασίλης και τα ξωτικά του» στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο

Το «χριστουγεννιάτικο εργαστήριο και ο Άι-Βασίλης» στην αίθ. 7 των π. σφαγείων στον Ταύρο

Θεατρικές εκδηλώσεις για παιδιά με ελεύθερη είσοδο

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στολίζεται και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν την μαγεία των εορτών στην πόλη μας, μέσα από τις εκδηλώσεις που έχει ετοιμάσει, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Όλοι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της πόλης μας μπορούν να παρακολουθήσουν το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου στο Μοσχάτο, στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (πρ. Μεταμορφώσεως) στις 18.30, απολαμβάνοντας τη χορωδία του Ι.Ν. Ταξιαρχών Μοσχάτου CANTUS ANGELICUS και την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου στον Ταύρο, στην πλατεία Παναγιώτη Βακαλόπουλου (πρ.  Μακεδονίας), στις 18.30 απολαμβάνοντας τη χορωδία της Μουσικής Γωνιάς του Δήμου μας.

Την Tετάρτη 20 Δεκεμβρίου, το «Μαγικό τρένο των Χριστουγέννων» θα διασχίζει τους δρόμους της πόλης, μαζί με τον Άγιο Βασίλη και το πιστό του ξωτικό, τον Σβελτογρήγορο, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους, λίγη από τη χριστουγεννιάτικη μαγεία.

Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι οικογένειές τους μπορούν να απολαύσουν δύο θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο. To Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, στο θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου, στις 18.00, ο «Άι-Βασίλης έρχεται…» μέσα από μία διαδραστική παράσταση με χορό και τραγούδι. Την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου, στο πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, στις 18.00, οι μικροί μας φίλοι θα γελάσουν και θα ψυχαγωγηθούν με τις φοβερές περιπέτειες του «Πήτερ Παν και Τίνκεμπελ».

Παράλληλα, από τις 22 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου τα μικρά παιδιά και οι συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν καθημερινά με τον «Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του» στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη στο Μοσχάτο (π. Μεταμορφώσεως) και με το «Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι και τον Άγιο Βασίλη» στην αιθ. 7 στα π. Σφαγεία του Ταύρου. Το πρόγραμμα των ωρών και οι ημερομηνίες των εορταστικών αυτών δράσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου www.dimosmoschatou-tavrou.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *