Παγκόσμια Ημέρα ΦΩΝΗΣ..Μουσική Εκδήλωση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, ώρα 7μμ, η Χορωδία «Μουσικές Δημιουργίες» της Μουσικοσυνθέτριας κ. Ζαννέτας Καλοσκάμη, με την Εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ» διοργάνωσαν μουσική εκδήλωση, αφιέρωμα στην παγκόσμια ημέρα Φωνής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου!
Από τους μουσικούς που γνωρίζει να τιμά τις γιορτές, τους ανθρώπους, την λεπτότητα και την ευαισθησία, η Ζαννέτα Καλοσκάμη, μας έδωσε ένα υπέροχο ρεσιτάλ με την χορωδία της και καταχειροκροτήτηθηκε.


Στην εκδήλωση μίλησε ο γιατρός κ. Ζάβρας Παναγιώτης ωτορινολαρυγγολόγος επιμελητής στο Γ.Ν Πειραιά Τζάνειο, με την ειδικότητα του οποίου έχει άμεση σχέση η μουσική και το τραγούδι, και πραγματικά μας είπε τόσα ωραία που έχουν να κάνουν με την φωνή μας και μας προέτρεψε να τραγουδάμε, να συμμετέχουμε σε χορωδίες, γιατί, εκτός άλλων, αναπτύσσουμε και καλή ψυχολογία, κάτι που βοηθά γενικά την υγεία μας.
Μετά την ομιλία του κ. Ζέρβας είχαμε μια πολύ ευχάριστη ολιγόωρη επαφή με τους προσελθόντες και απαντήθηκαν ερωτήσεις ιατρικού ενδιαφέροντος.
Γκέστ στάρ της εκδήλωσης ο γνωστός τραγουδιστής Βαγγέλης Μαραζάκης, που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση με τα τραγούδια του.
Στο πιάνο η εξαιρετική πιανίστα κ. Χριστίνα Μάνου.
Μια βραδιά όνειρο που τίμησε με το παραπάνω την παγκόσμια ημέρα Φωνής.
Η παρουσίαση της εκδήλωσης, έγινε από τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας “Η Φωνή των Πειραιωτών” κ. Γιάννη Κανατσέλη.
Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Φιλάνθρωπο Επιχειρηματία κ. Βασίλη Σαβράμη, την Φιλότεχνο και φιλόμουσο κ. Σοφία Χαλκίδου, την κ. Ντιάνα Μαντζαβίνου του Ερυθρού Σταυρού, τον Αντιπρόεδρο του ΑΡΓΩ κ. Γιάννη Ανδρέογλου, τον Δρ. Τάσο Μπούχλα, τις κυρίες και τους κυρίους, Σωτηρία Παπαδημητρίου, Πάτροκλο Λεβαδίτη, Ακριβή Παπαδοπούλου – Κάραλη, Ακριβή Μπενετάτου, Ιάκωβο Τσουράκη.
