Κοπή πίτας ΧΕΝ Πειραιά
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025, το απόγευμα στις 6:30, στα γραφεία της ΧΕΝ Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 82, κόπηκε η πίτα και αντηλλάγησαν ευχές για τη νέα χρονιά.
Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορευτική ομάδα του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη με την μαέστρο και δασκάλα χορού κ. Εμμανουέλλα Γεωργούση.
Την πίτα έκοψε η πρόεδρος κ. Χρίστίνα Κολοβού, πλαισιωμένη από τα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Ακολούθησε κέρασμα και η ατμόσφαιρα καθαρά γιορταστική με την έλευση της νέας χρονιάς, που ελπίζουμε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Μεταξύ των προσελθόντων μελών και φίλων της ΧΕΝ, διακρίναμε, εκτός άλλων και: τον υπουργό κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον Στρατηγό, πρώην Βουλευτή κ. Νίκο Μανωλάκο, την Αντιδήμαρχο κ. Ελίνα Βερικάκη, τον Πρόεδρο την αντιπρόεδρο της Ένωσης Νεαπολιτών «ΤΑ ΒΑΤΙΚΑ» κ.κ. Παρίση Παυλάκη, Γκόλφω Μέντη, την επίτιμο πρόεδρο κ. Τάνια Ξενακούδη, την ποιήτρια, γενική γραμματέα της Φιλολογικής Στέγης κ. Σοφία Σπύρου, την καθηγήτρια Μοντελίστ κ. Δέσποινα Μακρυνικόλα, τις κυρίες και τους κυρίους: Κική Φουστέρη, Ρεβέκα Δημητριάδου, Καίτη Κυπραίου, Κάτια Κυριαζάκου, Λία Σοϊλεμέ, Ματίνα Γρανά, Κώστα Κοτσολάκο, Μάτα Νίκου.
Ευχόμαστε στην δραστήρια ΧΕΝ Πειραιά, να συνεχίσει να συμβάλει θετικά στην πρόοδο της πόλης μας.
