Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

Σκόρπια Φύλλα

Λεύτερα άλογα στον Υμηττό

Αν επιτέλους υπάρξει ουσιαστική στήριξη από την Πολιτεία,  έστω και μόνο για τις τροφές των σχεδόν 100 αλόγων του Υμηττού, τότε, με τη δική σας βοήθεια, θα μπορέσουμε να τους προσφέρουμε πολύ περισσότερα!

Εδώ και δύο συνεχόμενα χρόνια, από την ημέρα που τα συναντήσαμε, προσπαθούμε να κάνουμε το ακατόρθωτο. Και με εσάς στο πλευρό μας… σχεδόν το έχουμε καταφέρει!

Σε δύο σημεία στις παρυφές του Υμηττού, στον Δήμο Κρωπίας, ζουν εδώ και χρόνια δύο ομάδες αδέσποτων αλόγων, των οποίων ο πληθυσμός μεγαλώνει διαρκώς. Σήμερα έχουν φτάσει τα 89, αλλά σύντομα θα αυξηθούν καθώς 20 θηλυκά εγκυμονούν και θα ξεκινήσουν να γεννούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *