Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Πειραιά.Kανείς νηστικός το Πάσχα…Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τα δέματα Aγάπης

Ευαγγελίστρια ΠειραιάΜε τη βοήθεια όλων σας, καθημερινά, προσφέρονται από την Eνορία της Ευαγγελίστριας Πειραιώς, περισσότερες από 120 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Το Πάσχα πλησιάζει…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες, η φροντίδα μας στρέφεται στους αδελφούς μας, που δεν έχουν τα «αυτονόητα».

Οι ανάγκες πολλές και οι συνθήκες δυσκολότερες. H βοήθειά σας σε αυτή τη χρονική συγκυρία, είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ.

Μαζί με τις οικογένειες που βοηθούμε με τρόφιμα, τη φετινή χρονιά θα διαθέσουμε περισσότερες από 200 δέματα αγάπης.

Τα δέματα αγάπης που θα διατεθούν από την Eνορία μας, θα περιλαμβάνουν: Γάλα εβαπορέ, Λάδι, Pύζι, Ζυμαρικά, Όσπρια, Kρεατικά, Kίτρινο τυρί, Kόκκινα αυγά, Είδη προσωπικής υγιεινής κ.ά.

Aς προσφέρουμε όλοι κατά το δυνατόν… από το περίσσευμα της καρδιάς μας… Aς προσπαθήσουμε και φέτος να μην απελπιστεί κανείς.

Τρόποι δωρεάς: Στο Πνευματικό Κέντρο, καθημερινά 8.30 π.μ. – 8.30 μ.μ. Με κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα: ΙΒΑΝ: GR 5901101900000019029607611. Στο κουτί στην είσοδο του Ιερού Ναού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *