Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτή Ιερού Ναού Παναγίας Βλαχέρνας Κερατσινίου

βλαχέρναΤην Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, εόρταζε ο ιερός ναός της Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου. Την Παρασκευή 2 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής το απόγευμα στις 7 τελέστηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Το Σάββατο 3 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ τελέστηκε ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 7 μεθεόρτιος εσπερινός με περιφορά της ιεράς εικόνας.

Προσήλθαμε και μεις την παραμονή της γιορτής για να ανάψουμε το κεράκι μας και να προσευχηθούμε στην μεγάλη μας Μητέρα να μας έχει καλά και να μας δίνει πρόοδο και ευτυχία.

Γεμάτος ο ναός με πιστούς, μέσα και έξω. Η Παναγία Βλαχέρνα κάνει μεγάλο έργο στην περιοχή του Κερατσινίου και είναι ιδιαίτερα αγαπητή σε όλο το Λεκανοπέδιο.

Ο DSC01180Προϊστάμενος του Ναού, π. Τιμόθεος, καλεί κάθε μέρα τα παιδιά, κυρίως, με αγάπη να προσέρχονται στον Ναό και τονίζει:

«Ένα μεγάλο παράπονο… ένα  πελώριο ” γιατί;”…

Γιατί παιδί μου φέτος δεν ήρθες… όχι να λειτουργηθείς… αλλά ούτε ένα κεράκι να ανάψεις στη Χάρη Της…;

ΕΚΕΙΝΗ δεν φωνάζεις για βοήθεια πάντοτε… σε κάθε ανάγκη… σε κάθε κίνδυνο… σε κάθε δυσκολία;

Δεν άξιζε η Γλυκειά μας Μητέρα ούτε μια τόσο μικρή… ελάχιστη θυσία… για τις αμέτρητες σε σένα δωρεές και ευεργεσίες Της…;

Η Παναγιά μαζί σου παιδί μου…

Υπεραγία Θεοτόκε… σκέπασε τα παιδιά Σου με την Θεία Σου Χάρη…!

Σε ικετεύουμε Παρθένε μη παύσεις να πρεσβεύεις στον Σωτήρα Χριστό για όλους εμάς τους αμαρτωλούς και ανάξιους δούλους Σου….».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *