Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΥΥΜΝΙΑ.ΠΡΩΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΩΔΕΙΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΕΥΥΜΝΙΑ 4Αγαπημένοι μας γονείς, φίλοι Πειραιώτες αλλά και έμπιστοι συνοδοιπόροι και συνεργάτες, που συστρατεύεσθε μαζί μας επί 25 χρόνια, για την Καλή Μουσική Εκπαίδευση, την δική σας και των παιδιών σας, σας περιμένουμε για να συνεχίσουμε μαζί το Ιερό Παιδαγωγικό μας Έργο.

Η Μουσική είναι η καλύτερη γέφυρα για την ψυχική γαλήνη παιδιών, εφήβων καιευυμνία 2 ενηλίκων, τόσο στην εκπαιδευτική, όσο και στην ακαδημαϊκή πορεία.

Άλλωστε ο Συν θέτης και Ιατρός Αθανάσιος Δρίτσας μας λέει ότι, «Όσοι σπουδάζουν Μουσική από την μικρή τους ηλικία, αναπτύσσουν νέες νευρωνικές οδούς στον εγκέφαλό τους».

Στο ΩΔΕΙΟΝ ΕΥΥΜΝΙΑ, έχοντας δεσμευθεί στην ΑΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, εφαρμόζουμε πρωτοποριακά εκπαι δευτικά προγράμματα διεθνών προδιαγραφών.

Οι καθηγητές τευυμνία 1ου ΕΥΥΜΝΙΑ, άριστοι ερμηνευτές Διεθνώς καταξιωμένοι, δίνουν την μέγιστη εμπειρία τους για το καλύτερο αποτέλεσμα, παιδαγωγικά, αλλά και καλλιτεχνικά.

Οι Μεγάλες ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ που έχουμε πραγματοποιήσει σε συνδιοργάνωση με Μεγάλους Φορείς, τα ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ – ΘΕΣΜΟΣ με την Διεθνούς Φήμης Πιανίστα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΥΥΜΝΙΑ, καθηγήτρια της ECOLE NORMAL στο Παρίσι, Καευυμνία 3θηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ωδείου Αθηνών, ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, έχουν εδραιώσει και σφραγίσει την Ιστορία του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΩΔΙΑΣ, ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ (είμαστε οι πρώτοι που δώσαμε τον συγκεκριμένο ορισμό σε τμήμα Μουσικής Προπαιδείας), το ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, αποτελούν τους Πυλώνες της Εκπαιδευτικής Δομής του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ.

Στα 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Ωδείου ΕΥΥΜΝΙΑ, έχουμε δώσει Δεκάδες Διπλώματα και Διακρίσεις, με ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και Πρόεδρο πάντα, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια και Διεθνούς Φήμης Πιανίστα ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΣΘΕΝΟΥΣ 18 ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 21 11 84 54 66 – 6974057498

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *