Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά .Χριστουγεννιάτικο κέρασμα

IMG_0640 Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021, το απόγευμα στις 6 συναντηθήκαμε πολλά μέλη της Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά, στα γραφεία της, Ευαγγελιστρίας και 34ου Συντάγματος Πεζικού, με πρωτοβουλία της δραστήριας Προέδρου κ. Σοφίας Παυλάκου, για να κεραστούμε και να δώσουμε ευχές ο ένας στον άλλο.

Η Πρόεδρος, πάντα τυπική, δεν παράλειψε και φέτος να μας καλέσει προσωπικά, έναν προς έναν, για να δώσουμε το παρών και ανάμεσα στα νόστιμα εδέσματα και τα άφθονα γλυκά και ποτά να πούμε το «ΚΑΛΑ ΧIMG_0645ΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ», «ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ», «ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ», με όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και τα μέλη και φίλους: Βλασόπουλο Παναγιώτη, Ζαχαρία Λευτέρης, Μπουλντούμη Σωτήρη, Θεοχάρη – Παπαοικονόμου Νινέττα, Παπουτσή Σταύρο, Σταματάκη Μαρία, Ευσταθίου Κώστα, Βρανά Γκρέκα, Μπούχλη Τάσο, Γιούρντα Λάμπρο, Ημέλλου Λιλή, Γιάννη Κανατσέλη, Βενιέρη Σταυρούλα, και φυσικά την Πρόεδρο Παυλάκου Σοφία.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη της Δραστήριας Εταιρίας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά να έχουν υγεία και προκοπή με πολλές και αξιόλογες εργασίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *