Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μνημόσυνα Σταύρου και Μαρίας

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, το πρωΐ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά, τελέστηκαν τα μνημόσυνα δύο εξαιρετικών ανθρώπων, που το πέρασμά τους από τον Πειραιά άφησε βαθειά τα χνάρια του και θα τους θυμόμαστε για πάντα.

Το ένα ήταν του μακαριστού μας φίλου Σταύρου Μπούρθη, που για πολλά χρόνια διακ9ονούσε με αγάπη στα έδρανα των επιτρόπων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά και όλοι τον αγαπούσαμε, τον σεβόμασταν και τον τιμούσαμε για το ήθος, τον χαρακτήρα, την καλή διάθεση και το μεγάλο χαμόγελο της αγάπης που είχε για όλους μας.

Το άλλο μνημόσυνο ήταν για την μακαριστή, αγαπημένη Μαρία, έναν άνθρωπο πλήρους χριστιανικής αγάπης, με ήθος και βαθειά πίστη, που διοργάνωνε κύκλους πίστης, ορθοδόξου ομολογίας και ενδυνάμωσης στο σπίτι της.

Για πολλά χρόν7ια η Μαρία, στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου δρούσε και όλοι είχαν περάσει από το σπίτι της για να ακούσουν ψυχωφελείς ομιλίες και να κεραστούν, σύμφωνα με την Αβραμιαία φιλοξενία που τους παρείχε.

Τις ιερές ακολουθίες για τους μακαριστούς φίλους Πειραιώτες, τέλεσε ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Ευχόμαστε ο καλός Θεός να έχει κοντά του τους μακαριστούς μας φίλους και να γεύονται της ουράνιας βασιλείας Του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *