Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ελεύθερη Άποψη.Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΙΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑΚαθημερινά, γινόμαστε μάρτυρες, ενός ανηλεούς διωγμού, εναντίον όσων ανέδειξαν τις θεμέλιες αξίες του Ευρωπαϊκού πολιτισμού, την αρχαία Ελληνική γραμματεία και το Χριστιανισμό.

Με το πρόσχημα της πολυπολιτισμικότητας, εισάγονται νεωτερισμοί κι ανοχές, προς μη αποδεκτά πρότυπα, που προπαγανδίζονται ασύστολα και ασεβώς, ως προς το κοινό αίσθημα, το έθος του λαού μας.

Ας μη γελιόμαστε άλλο. Βομβαρδιζόμαστε από πλήθος μηνυμάτων, που εισέρχονται στη ζωή μας με μορφή, μεθόδευση και λειτουργία προπαγάνδας. Και μάλιστα τόσο χαμηλής αξίας προπαγάνδας, που δρα σα να μην απευθύνεται σε νοήμονες πολίτες, αλλά σε μάζα, ακόμα χειρότερα, σε τυφλωμένη ανθρωπόμαζα. Και τούτο, δεν είναι καθόλου έντιμο, ούτε πρέπει να γίνεται αποδεκτό, από κανένα σώφρονα πολίτη, που επιθυμεί να διαφυλάξει το μέλλον, την ευζωία, των απογόνων του και τη βιωσιμότητα ενός κράτους, που τιμά όποιες αξίες, του κληροδοτήθηκαν με αγώνες και θυσίες αίματος εκατομμυρίων Ελλήνων.

Πρώτος στη σειρά, μέσα από ανήθικη προπαγάνδα, διώκεται ο Χριστός, μέσα από προπαγάνδα, που εκτός από αμφισβήτηση στα Ευαγγέλια και τις Γραφές, περιλαμβάνει κυρίως, προπαγάνδα εναντίον των αρχών της διδασκαλίας Του.

Εναντίον των Δέκα Εντολών, που δεν ήρθε να καταλύσει, αλλά να συμπληρώσει με τη μία, μοναδική, πανανθρώπινη εντολή, της αγάπης! «Αγαπάτε αλλήλους»…

Εξωστέο λοιπόν νούμερο ένα, το μάθημα των Θρησκευτικών, διότι πρέπει να διδαχθούν τα παιδάκια, πρώτα περί της χρήσης της πρωκτογεννητικής χώρας και λοιπών ψυχωφελών αναλόγου ύψους αξίας και μετά να ασχοληθούν με θρησκείες και λοιπά περιττά…

Αλλά πως φθάσαμε ως εκεί; Η δικαιολογία, ότι στις τάξεις υπάρχουν αλλόθρησκοι μαθητές δεν ευσταθεί. Θα μπορούσαν τα παιδιά αυτά, με σεβασμό στις θρησκείες τους απλά να εξαιρούνται, από το μάθημα, όχι όμως κι από την ιστορία της χώρας, που τους φιλοξενεί.

Κινήματα, όπως εκείνα της αθεΐας, του ντεϊσμού, ή της Καμπάλα, έχουν επηρεάσει τον νέο – ευρωπαϊκό πολιτισμό, εδώ και τριακόσια τουλάχιστον χρόνια. Ο ντεϊσμός, εν ολίγοις προτάσσει τη λογική σε πρώτη μοίρα, ουσιαστικά καταργώντας κατά το δοκούν το θρησκευτικό ηθοπλαστικό σχήμα, θεοποιώντας το κτίσμα και εξοστρακίζοντας το Δημιουργό, από την ίδια του τη Δημιουργία. Ουσιαστικά, ο κενόδοξος εγωισμός του κτίσματος, επιχειρεί με την πεπερασμένη λογική και γνώση του, να ερμηνεύσει, να καθορίσει και να σχηματοποιήσει τον Κτίστη, μέσα στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος, όπου και όπως το αντιλαμβάνεται το θνητό κτίσμα.

Αθεΐα, ντεϊσμός, καμπαλά, αποκρυφισμός, θεοί άστρα, θεός ήλιος, θεός αρχιτέκτονας, θεός σκηνοθέτης, πανθεϊσμός, αρχαίοι θεοί, εξωγήινοι θεοί, θεοί της κοίλης γης, θεοί ερμαφρόδιτοι, μεγάλα μανιτού, θεοί και δαίμονες, όλα στη μόδα, όλα στην ίδια θέση, όλα ισότιμα, όλα του συρμού…

Αυτό ζητά, η σημερινή προπαγάνδα, υπέρ νέων ηθών και αμφισβητούμενων προτύπων κοινωνικής αποδοχής, κατακλύζοντας την καθημερινότητα μας, με συνθήματα και διαφημίσεις, μέσα από ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, «τυχαία γεγονότα» και έργα και ημέρες διάσημων προσώπων επιρροής.

Συνοδεύεται μάλιστα, από παράλληλη επιβολή κυρώσεων και προστίμων, που αποβλέπουν στην οικονομική, ηθική και κοινωνική εξόντωση, όσων διαβλέποντας μέσα από τα μέσα αυτά, την διάβρωση της κοινωνικής συνοχής, αντιδρούν και δεν υποτάσσονται.

Παραδείγματος χάριν, τα απίστευτα πρόστιμα για δήθεν κακοποίηση ζώων, (σύμφωνα με τη θρησκεία μας, τα ζώα δεν έχουν ψυχή – πνοήν ζώσαν) που φθάνουν στην υπερβολή, ενώ ταυτόχρονα, η κακοποίηση του ανθρώπου (της κορωνίδας της δημιουργίας, του κατ’ εικόνα και ομοίωσιν, που ενεφύσησεν αυτώ πνοήν ζώσαν), επιτρέπεται, αρκεί να εξυπηρετεί οικονομικά κυρίως συμφέροντα, μιας αμφισβητούμενης ελίτ, που μεταμφιεσμένη σε δημοκρατική αυθεντία, οδηγεί την ανθρωπότητα, σε ψευδαισθήσεις ελευθερίας, ενώ ταυτόχρονα συνεχώς υποδουλώνει και καταργεί ελευθερίες της.

Θυμηθείτε και τον «δημοκρατικότατο διωγμό», ενώσεων πολυτέκνων και λοιπών, που μιλούν για τα δικαιώματα του αγέννητου ανθρώπου στη ζωή και την προστασία του εμβρύου από τον ενδομήτριο πόνο και θάνατο.

Επίσης, το «κατ’ εικόνα και ομοίωση», που σύμφωνα με τις Γραφές, πλάστηκε ο άνθρωπος, έγινε έρεισμα, ώστε να μιλούν ορισμένοι, για αμφίφυλες θεότητες και να προάγουν αντίστοιχα κοινωνικά πρότυπα, ανθρωποποιώντας τον Θεό.

Το «ου κλέψεις», από κοινού ως εντολή με το «ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή», πρακτικά καταργήθηκαν. Ώστε σήμερα, η δικαιοσύνη, να παρεμποδίζεται οικτρά, από έργα και ημέρες ψευδομαρτύρων, που δρουν και με αναδρομική ισχύ, καταστρέφοντας υπολήψεις και αποδομώντας προσωπικότητες. Επιτρέπεται μάλιστα να εκφοβίζονται με κάθε δικονομικό τρόπο οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ μάρτυρες μιας υπόθεσης, πριν αυτή τελεσιδικήσει, από την αντίπαλη κατάσταση, ώστε μέσα από ένα αλαλούμ μηνύσεων και να παρεμποδίζεται το έργο της δικαιοσύνης και να μην τολμά φιλήσυχος πολίτης, μαρτυρώντας αλήθεια, να πατήσει στα δικαστήρια. Έτσι οι κάθε λογής απατεώνες, ζουν και βασιλεύουν και τον κόσμο κυριεύουν, χάρη σε επαγγελματίες ψευδομάρτυρες, που εμπνέονται από «άγνωστα ανταλλάγματα» και αδίστακτους ηθικούς αυτουργούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *