Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Της Κακομοίρας (ο Μπακαλόγατος)» Στο Θέατρο «Γκαράζ» Δήμου Κορυδαλλού

IMG_3420Κάθε Τετάρτη στις 20:30μμ μέχρι το Πάσχα, στη Θεατρική σκηνή Γκαράζ στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Κορυδαλλού Μελίνα Μερκούρη, Γρηγόρη Λαμπράκη και Καρυταίνης 4, παίζεται το έργο «Της Κακομοίρας (ο Μπακαλόγατος)». Λόγω μικρής χωρητικότητας του θεάτρου τηρείται σειρά προτεραιότητας.

O Οργανισμός Άθλησης κ Πολιτισμού και η θεατρική ομάδα του δήμου Κορυδαλλού Μπάμπης Κλαλιώτης παρουσιάζουν μια θεατρική παράσταση που ενσαρκώνει την αγαπημένη όλων, ελληνική ταινία, ανεβαίνει από τη θεατρική μας ομάδα. Μια παράσταση που έγινε με πολλή δουλειά, πολύ αγάπη και βέβαια χαρά γιατί μας γυρίζει πίσω σε μία εποχή που δεν ζήσαμε αλλά υπήρχε ήθος κ το χιούμορ και ο έρωτας ήταν αγνά.

IMG_3429Σενάριο: Ντίνος Κατσουρίδης, Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης, Βοηθός σκηνοθέτη: Γιάννα Μοτσιοπούλου, Μουσική: Παναγιώτης Γεωργουδάκης, Γιάννα Μοτσιοπούλου, Εκτέλεση παραγωγής: Θανάσης Βασιλειάδης.

Παίζουν 20 εκλεκτοί ηθοποιοί, που ενσαρκώνουν όλες τις αυθεντικές φυσιογνωμίες και τους πρωταγωνιστές της αλησμόνητης και εξαιρετικής Ελληνικής ταινίας που την απολαμβάνουμε πολλές φορές στην τηλεόραση.

Ξαναζεί ο φανταστικός Ζήκο που τον πρωτόπαιξε ο αείμνηστος Κώστας Χατζηχρήστος,

Προσήλθαμε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022  και απολαύσαμε την όμορφη αυτή θεατρική παράσταση, χειροκροτώντας ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *