Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου..Πρόληψη του καρκίνου του προστάτη Δωρεάν εξετάσεις σε άνδρες από 40 έως 70 ετών

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥΟ Δήμος μας, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων πρόληψης και προαγωγής υγείας συμμετέχει στο Πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» που ξεκινά για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υλοποιείται από το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Στόχος του προγράμματος είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη.

Η ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους άνδρες του Δήμου μας, ηλικίας από 40 ως 70 ετών, να εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ με αιματολογικό έλεγχο (PSA) και κλινική εξέταση (ψηλάφηση, υπερηχοτομογράφημα, κ.λ.π) στο «ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα επί της οδού Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν έως και τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2022, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00 έως 15:00, με το εργαστήριο στο τηλέφωνο 210 3643723 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Προκειμένου να προγραμματιστεί μία όσο το δυνατόν πιο άρτια από κάθε άποψη, προσφερόμενη υπηρεσία, παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *