Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Να ξηλωθούν οι γραμμές του ΤΡΑΜ.Αγία Τριάδα – Λιμάνι Πειραιά

3Πλήρως λανθασμένη η χάραξη του ΤΡΑΜ στον Πειραιά, που έχει διαλύσει κυριολεκτικά την κυκλοφορία των οχημάτων, με τις μονοδρομήσεις, τις αντίθετες λωρίδες και ότι άλλο επικίνδυνο μπορεί να φανταστεί κανείς, με δεκάδες ατυχήματα τόσο στην Γρηγόρη Λαμπράκη, όσο και στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Εκεί όμως που πραγματικά είναι να απορεί κανείς, είναι με την επέκταση του ΤΡΑΜ μέχρι το λιμάνι και την καταστροφή του μισού οδοστρώματος για την δημιουργία τερματικού σταθμού, ο οποίος, λόγω της λανθασμένης χάραξής του, δεν πρόκειται να λειτουργήσει ποτέ.

Το κομμάτι των γραμμών του ΤΡΑΜ από Αγία Τριάδα μέχρι λιμάνι, δημιουργεί μια καθημερινή θηλιά στο λαιμό του Πειραιά, που τον σφίγγει μέχρι θανάτου και χρειάζεται μισή και πλέον ώρα να διανυθεί μια απόσταση 200 μέτρων, από 2ας Μεραρχίας μέχρι την Γεωργίου.

Να ξηλωθούν άμεσα οι λάθος γραμμές του ΤΡΑΜ (Αγία Τριάδα – Λιμάνι) και να δοθεί το τμήμα αυτό για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *