Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στη Σμύρνη..Με τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού Μητρόπολης Πειραιά

μητρόπολη 1 Συγκίνησαν με το αφιέρωμα τους στη Σμύρνη τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Παρουσία της Υφυπουργού Εργασίας κ. Δόμνας Μιχαηλίδου, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 οι γιορτές λήξης του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτηρίων της Μητρόπολης Πειραιά.

ΤόσοΜητροπολη 2 οι γονείς, όσο και οι παππούδες και γιαγιάδες που παρακολούθησαν την εκδήλωση, αλλά και οι λοιποί παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τα παιδιά για την άψογη παρουσία τους και να χαρούν για την πρόοδό τους.

Ξεχωριστή συγκίνηση πρόσφεραν σε όλους, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου τα οποία, υπό την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους, παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στη Σμύρνη, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Τον Μητροπολίτη Πειραιά εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης π. Νήφων Καπογιάννης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε πως «μέσα από αυτή τη γιορτή είδαμε συμπυκνωμένη όλη την προσπάθεια και όλο τον αγώνα των εκπαιδευτηρίων της τοπικής μας Εκκλησίας».

Όλα τα παιδιά εκτός από τα αναμνηστικά τους, έλαβαν και δώρα για τα οποία είχε μεριμνήσει ο αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Καψοκόλης, τον οποίο ιδιαιτέρως ευχαρίστησε για την ευγενική του αυτή χειρονομία η Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου κ. Μαρία Τυράσκη.

Νωρίτερα στην Εκδήλωση του Παιδικού Σταθμού παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Χριστόφορος Μπουτσικάκης και Κώστας Μαρκόπουλος οι οποίοι συνεχάρησαν και εκείνοι την τοπική μας Εκκλησία για το σπουδαίο έργο που επιτελείται στα Εκπαιδευτήριά μας, ευχόμενοι σε όλους «Καλό καλοκαίρι!».

Όλα τα παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο και ιδιαίτερα τα παιδιά του Νηπιαγωγείου που θα βρεθούν στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *