Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλοκαιρινό πάρτι του συλλόγου «Εν Πειραιεί»

δουρέκα 1 Το αναμενόμενα επιτυχημένο αποχαιρετιστήριο πάρτι, επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του Συλλόγου «Εν Πειραιεί».

Θέλαμε να δώσουμε το στίγμα μας -και πιστεύουμε πως τα καταφέραμε- καθώς η προσέλευση των φίλων ήταν πραγματικά συγκινητική τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Το γέλιο, ο χορός, τα τραγούδια από τους Μουσικούς της φίλης μας Μαρία Γκουτζαμάνη όπου ακούστηκαν σε πρώτη εκτέλεση 2 τραγούδια της, οι ανταλλαγές απόψεων, τα εδέσματα από τους δεκάδες χορηγούς μας είχαν την τιμητική τους, αλλά το βασικότερο είναι πως δεν ήθελε κανένας να φύγει και να τελειώσει αυτή η αξέχαστη βραδιά καθώς είχαμε γίνει μία παρέα.

Σας ευδουρέκα 2χαριστούμε όλους μέσα από τη καρδιά μας που αγκαλιάσατε από την αρχή αυτή την προσπάθεια και σας διαβεβαιώνουμε πως όλο αυτό είναι μόνο η αρχή. Έπονται ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα σας εκπλήξουν  με γνώμονα πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις και τις ευχάριστες στιγμές στη ζωή μας.

Η Πρόεδρος Κατερίνα Δουρέκα, η Γενική Γραμματέας Βοιδονικόλα Παναγιώτα και όλο το ΔΣ, Κώστας Τσόγκας, Ελίνα Βερυκάκη, Εύη Χριστοφορίδου, Μαρία Γκουτζαμάνη. Μαρία Ψυχαράκη, Μαίρη Κυδωνάκη, ευχόμαστε καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι σε όλους.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη; Μάλλον όχι… όλο και κάτι θα σκαρφιστούμε μέχρι τότε…

Μεταξύ όλων των Φίλων που παρευρέθησαν ξεχωρίσαμε και, τον Βουλευτή Νίκο Μανωλάκο, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρης Καρύδης, το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και Πολιτευτή κ. Ανδρέα Βροντάκη, τον Πολιτευτή κ. Λευτέρη Χρυσοφάκη, τον Δ/νοντα Σύμβουλο ΕΤΕΑΑ κ. Σπυρος Σπυριδων τον κ. Οικονόμου Στάθη Γραμματέα Νομαρχιακής Πειραιά, τον Πρόεδρο της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας κ. Μελά Λεωνίδα, την μουσικοσυνθέτρια κ. Σταυρούλα Μέντη που μας ξεσήκωσε με τις μελωδίες της, από το Σύλλογο Γυναικών ΙΡΙΔΑ την κ. Σουλτάνα Σουλουιτζογλου, από το Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης & Νήσων Αιγαίου την Αντιπρόεδρο κ.Μαίρη Κυδωνάκη, από το Σύλλογο Γυναικών Πελοποννήσου και Νήσων Ιονίου την Πρόεδρο κ. Μαρία Καλογεράκου και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Βάσω Γανωτοπούλου, και από τον Σύλλογο Σπετσιωτών την κ. Μαρία Βώκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *