Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδρομή Φωνής σε Ζαρούχλα, Λίμνη Τσιβλού Και Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Ακράτας

IMG_2832Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, η Εφημερίδα μας η ΦωνήIMG_2728 των Πειραιωτών, διοργάνωσε μία ακόμα όμορφη, προσκυνηματική, ιστορική και χαλαρωτική εκδρομή με προορισμό την Ιστορική Μονή της Αγίας Τριάδας Ακράτας, την πανέμορφη, γραφική λίμνη Τσιβλό και την εκπληκτική Ζαρούχλα.

 

IMG_2788Ξεκινήσαμε νωρίς από το Δημοτικό Θέατρο και μετά απόIMG_2721 μια σύντομη στάση στην Εθνική Οδό για καφέ και πρώτη γνωριμία, φτάσαμε στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας όπου προσκυνήσαμε, είχαμε ξενάγηση και ενημερωθήκαμε για την ιστορία της και ακολούθησε κέρασμα.

IMG_2715Συνεχίσαμε για την λίμνη Τσιβλό, μέσα από μια υπέροχη διαδρομή, που δύσκολα θα βρει κάποιος που να τηςIMG_2710 μοιάζει και στο ελάχιστο και φτάσαμε στην λίμνη, όπου είχαμε την ευκαιρία να την περιηγηθούμε και να την απολαύσουμε.

 

 

IMG_2759Τελικός προορισμός η Ζαρούχλα με την μεγάλη ιστορίαIMG_2702 και την παραδοσιακή ομορφιά, με τα λαγκάδια και τα καλντερίμια της, τα βουνά και τα πέτρινα μονοπάτια της.

Απολαύσαμε φαγητό τοπικό, και νόστιμα εδέσματα δίπλα στο τζάκι, τραγουδήσαμε και αισθανθήκαμε λεύτεροι από κάθε γήινη δραστηριότητα και ενοχλητική σκέψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *