Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου..Επιτυχημένη Εκδήλωση Τσάϊ

IMG_6864 Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, το απόγευμα στις 7, στο πνευματικό κέντρο του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, Πολιούχου Κερατσινίου, ο Ιερός Ναός και ο Καλλιτεχνικός, Μουσικός Σύλλογος «Ο Ποιμενικός Αυλός», διοργάνωσαν εκδήλωση απογευματινή τσάϊ για την ενίσχυση των έργων και των προσπαθειών πολιτισμού και κοινωνικής μέριμνας.

Μια ακόμα όμορφη προσπάθεια των ανθρώπων του Ναού και του Ποιμενικού Αυλού, του πνευματικού μας πατέρα π. Πολύκαρπου Δημητριάδου, που στέκεται κερί αναμμένο για όλους μας και IMG_6846με άοκνες προσπάθειες προσφέρει πολύ μεγάλο έργο.

Παρακολουθήσαμε ένα υπέροχο θεατρικό έργο, από την θεατρική σκηνή του Ιερού ναού με τον τίτλο «Σταχομαζώχτρα» από το ομώνυμο έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Ακούσαμε επίκαιρους ύμνους, μουσική και τραγούδια, από τις χορωδίες και την ορχήστρα τοIMG_6868υ ποιμενικού αυλού, υπό την διεύθυνση της αρχιμουσικού κ. Μαρίας Αγγέλου.

Στο τέλος της εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχνών με πολλά και πλούσια δώρα.

Ο π. Πολύκαρπος στο καλωσόρισμά του μας ευχαρίστησε για την παρουσία μας και την ενίσχυση των προσπαθειών του Ναού, και μας ευχήθηκε κάθε καλό για τις άγιες μέρες και τη νέα χρονιά.

Γέμισε πιστούς, φίλους και συντοπίτες ο φιλόξενος χώρος του πνευματικού κέντρου του Αγίου Γεωργίου.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και: τον π. Ιουστίνο, τον π. Χριστοφόρο, τον πρώην Βουλευτή κ. Δημήτρη Λιντζέρη, τον Πολιτευτή κ. Χρήστο Σαλαλέ, την Αντιδήμαρχο κ. Γιώτα Περδίκη, την πρώην Αντιδήμαρχο κ. Ματούλα Τσοτσάνη, την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Μαντουβάλου, τον πρόεδρο του Ποιμενικού Αυλού κ. Θόδωρο Αγγέλου, τον ζωγράφο κ. Δημήτρη Καρακατσάνη και την σύζυγό του, τις κυρίες και τους κυρίους, Ελβίρα Λαουτάρη, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννη Ηλία, Αντώνη και Μανώλη Λαουτάρη, Τάσο Καρατζά, Γιώργο Πετειναράκη, Ελένη Κατσάρα, Στέλλα Κορωναίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *