Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέρασε ένας Χρόνος χωρίς τον Κούλη Μιχαλολιάκο

Φωτογραφία από το προεκλογικό υλικό του 2019. Αριστερά ο αείμνηστος Κυριάκος Μιχαλολιάκος και δεξιά ο Τζανέτος Φιλιππάκος.
Φωτογραφία από το προεκλογικό υλικό του 2019. Αριστερά ο αείμνηστος Κυριάκος Μιχαλολιάκος και δεξιά ο Τζανέτος Φιλιππάκος.

Στις 21 Ιανουαρίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 09:30, θα τελεσθεί η ετήσιος επιμνημόσυνος δέηση, στον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου στα Κορογονιάνικα του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Όλοι οι Μανιάτες θυμούνται τον κοινό αγώνα του Κυριάκου Μιχαλολιάκου και του Τζανέτου Φιλιππάκου, που ένωσαν τις δυνάμεις τους, τη δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών Εκλογών 2019. Υπήρξε ένας ωραίος και μανιάτικα τίμιος αγώνας, που θα συνεχιζόταν στις μέρες μας προς όφελος της Μάνης. Δυστυχώς όμως, ο Κούλης ασθένησε και νικήθηκε στα μαρμαρένια αλώνια. Εκεί που δεν νικάει κανείς θνητός.

Το θεσμικό βάρος της Αντιπολίτευσης, στο Δήμο έπεσε στον Τζανέτο Φιλιππάκο και αυτός μέχρι σήμερα ανεβάζει ψιλά τον πήχη της συνέπειας, της τιμιότητας και του πολιτικού Μανιάτικου Πολιτισμού, χωρίς εμπάθειες και ρεβανσισμούς. Αυτό πιστεύουμε ευχαριστεί την ψυχή σου, φίλε Κούλη που βρίσκεται στους ουρανούς. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *