Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ομιλία περί λογισμών και πατερικής σοφίας .Στον Πειραϊκό Φάρο

IMG_3434Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, ώρα 6:30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Φάρου, Πραξιτέλους 173 Πειραιάς, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα: «Η ταραχή των λογισμών στον φακό της πατερικής σοφίας». Ομιλητής: Κωνσταντίνος Κορναράκης. Καθηγητής Θεολογίας Πανεπιστημίου.

Εξαιρετικό το θέμα της ομιλίας του κ. Κορναράκη, και πραγματικά είμαστε ευτυχείς που παραβρεθήκαμε και απολαύσαμε έναν εμπνευσμένο λόγο, από έναν επιστήμονα που έχει κάνει έργο ζωής την ενημέρωση στην γλώσσα, τις σκέψεις και τα έργα των αγίων πατέρων.

IMG_3437Αρκετά μεγάλο το ακροατήριο, και χειροκρότησε τον ομιλητή που με λόγια σοφά και πολύ κατανοητά μας εξήγησε τους λογισμούς και στο πώς να μπορούμε να τους αποφεύγουμε και να είμαστε πάντα κοντά στο θέλημα του Κυρίου.

Τον ομιλητή παρουσίασε ο κ. Λυκούργος Τσαγκαρόπουλος και παράβέθηκαν, εκτός άλλων, οι κύριοι και οι κυρίες: Ευάγγελος Πέππας, Γιάννης Ηλίας, Ντίνα Τρουπιώτη, Ζέτα Κότσαρη, Δομινίκη Μανωλοπούλου, Χριστίνα Τερζιάρου, Μαρία Τράκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *