Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση κύκλου Αγίας Γραφής Στην Αγία Τριάδα Πειραιά

IMG_3358Κάθε Δευτέρα στις 6μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά, κάτω απ’ το Ναό, ο π. Δανιήλ Ψωΐνος, προϊστάμενος του Ναού, αναλύει κομμάτια της Αγίας Γραφής στον σχετικό Κύκλο.

Φαινόμενο κυριολεκτικά ο π. Δανιήλ που γεμίζει όχι μια φορά την βδομάδα, αλλά δύο και τρεις και τέσσερις, αφού μιλά στον κύκλο της Δευτέρας, έχει την σύναξη των απογευματινών του Σαββάτου, το αρχονταρίκι της Κυριακής και τα σεμινάρια του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας.

Ακούραστος πάντα και με το χαμόγελο, έτοιμος να απαντήσει σε κάθε ερώτηση με επιχειρήματα, πειθώ και αγάπη πIMG_3362ρος όλους για να είναι δυνατή η πίστη και καθένας από μας να βρει έναν ασφαλή τρόπο ζωής για να γίνει κοινωνός της βασιλείας των Ουρανών.

Προσήλθαμε και μεις την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου το απόγευμα στον σχετικό κύκλο και εκπλαγήκαμε με τον μεγάλο όγκο των πιστών.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τις κυρίες και τους κυρίους, Ιωάννα Χαχλάκη, Κυριακή Σοφικίτου, Ελευθερία Σουτέρα, Θανάση Καούσκη, Κατερίνα Οικονομίδου, Ιάκωβο Καλογερόπουλο, Στάθη Περιβολιώτη, Μίνα Σαμαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *