Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκριάτικη Εκδήλωση στη ΧΕΝ Πειραιά

IMG_4793 Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου  2023, ώρα 7μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΕΝ Πειραιά, Ηρώων Πολυτεχνείου 82, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετικά όμορφη και με μεγάλη συμμετοχή, αποκριάτικη συνεστίαση με νόστιμο φαγητό, καλή μουσική και πολύ κέφι.

Η πρόεδρος της ΧΕΝ κ. Χριστίνα Κολοβού, καλωσόρισε με χαρά όλες τις κυρίες, μέλη και φίλες που συμμετείχαν και ευχήθηκε καλή διασκέδαση, καλή Σαρακοστή και ευτυχία σε κάθε σπίτι.

ΠολύIMG_4813 καλός ο Ντί Τζέϊ, φρόντισε η μουσική του να φέρνει κέφι και διάθεση για χορό, πράγμα που το κατάφερε πολύ καλά.

Τα φαγητά πλούσια και σπιτικά, νοστιμότατα και σε μεγάλη ποικιλία, μαζί με το κρασί, που έρεε άφθονο και ποιοτικό, δημιούργησαν ψυχική και σωματική ευφορία.

Μεταξύ των προσελθουσών κυριών και των προσελθόντων κυρίων, διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Στρατηγό και Βουλευτή κ. Νίκο Μανωλάκο, την Μαέστρο κ. Δέσποινα Σκουλάξενου, την καθηγήτρια Μοντελίστ κ. Δέσποινα Μακρυνικόλα, την επίτιμη πρόεδρο κ. Μαρία Κυριαζάκου, την πρώην Πρόεδρο κ. Τάνια Ξενακούδη, τις κυρίες και τους κυρίους: Βασιλική Μάκου, Γιάννη Ηλία, Ντίνα Τρουπιώτη, Κική Φουστέρη, Λία Σοϊλεμέ, Κλαίρη Παπαντωνάκου, Ευγενία Μητσάκου, Καίτη Κυριαζάκου, Γιάννα Σακελλαρίδη, Μαριγώ Κουκά, Καίτη Κυπραίου, Μάτα Νίκου.

Ευχόμαστε πάντα χαρές και γιορτές για αυτή την πολύ δραστήρια Πειραιώτικη Οργάνωση που μας τιμά και ανεβάζει κουλτούρα, πολιτισμό και με τις πολύτιμες δραστηριότητές της δίνει προσόντα και ευκαιρίες για εργασία στη νεολαία και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *