Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Τέμπη: διάλογοι-σοκ από παράλυτους σταθμάρχες

 

ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣΠολιτικοί ανάλγητοι και μοιραίοι διόρισαν κυνικούς, παράλυτους, ανεγκέφαλους και διεφθαρμένους σταθμάρχες που έστειλαν τα νιάτα στο θάνατο.

Δημοσιοποιήθηκαν οι ανατριχιαστικοί διάλογοι – φωτιά σταθμαρχών – ηλιθίων δολοφόνων: «-Βασίλη τι έχει συμβεί; -Έγινε τράκα. – Ναι, πώς έγινε τράκα;…». Ο σταθμάρχης που σχολούσε στις 23:00, έφυγε νωρίτερα 30 κρισιμότατα λεπτά, επειδή ο γιος του ζητούσε… σουβλάκια.

Η απόλυτη παράνοια. Οι καταραμένες συντεχνίες του Δημοσίου έχουν εδώ και 50 χρόνια μεγάλη εξειδίκευση στην αλληλοκάλυψη συναδέλφων (χτυπάνε υπηρεσιακές κάρτες απόντων κλπ) όχι μόνο καταδυναστεύουν τους πολίτες αλλά θρηνούμε ανθρώπινες ζωές. Στη Γερμανία για να γίνει κάποιος σταθμάρχης, απαιτείται 3 χρόνια εκπαίδευση. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας ανύπαρκτη. Τα τυφλά τρένα είναι κίνδυνος θάνατος και επιβεβαιώνεται ότι οι θεσμοί στο Ελλαδιστάν είναι ανάπηροι.

Δεκάδες χιλιάδες διορίστηκαν (χωρίς να υπάρχουν θέσεις) από την κομματοκρατία για τα… ψηφουλάκια και μάλιστα με τον ασύλληπτο μισθό του σταθμάρχη στα 3.500€ (σαν τα golden boys). Διαφθορά ακόμη και σε κομματικούς γιατρούς που δίνουν μηνιαία αναρρωτική άδεια χωρίς… εξέταση.

Το κόμμα μας απαιτεί την καρατόμηση όλων των διοικήσεων του ΟΣΕ καθώς και τον αποκλεισμό των υπουργών και υφυπουργών μεταφορών της τελευταίας δεκαετίας από τα ψηφοδέλτια. Είμαστε αποφασισμένοι να «σπάσουμε αυγά», να διορθώσουμε τα «κακώς κείμενα» και να γκρεμίσουμε την διεφθαρμένη και αμαρτωλή κομματοκρατία. Αλλιώς θα περιμένουμε την επόμενη εθνική τραγωδία.

Κόμμα: “ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ”

Γεώργιος Τρανταλίδης – Δικηγόρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *