Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εταιρία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά..Ημέρες Θάλασσας 2023. Ομιλία Ευαγγελίας Λιάπη

Ημέρες Θάλασσας! τις γιορτάσαμε με την εκπληκτική ομιλία του μέλους μας Ευαγγελίας Λιάπη και απολαύσαμε μελοποιημένα ποιήματα του Ελύτη, του Ρίτσου και όχι μόνο! Στο τραγούδι και το πιάνο οι υπέροχες Άννα Παπαζαφειροπούλου και Μαρία Μαρουλάκη και μπουζούκι ο εξίσου υπέροχος Σταύρος Πασχαλίδης!

Η βραδυά εξελίχθηκε τόσο όμορφα που οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μουσική και τα τραγούδια μένοντας έως το τέλος της εκδήλωσης, την οποία έκλεισε η Δήμητρα Διολέτη με τον υπέροχο χορό της! Και του χρόνου!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού κ. Μάνος Κωνσταντινίδης και ο Ταμίας κ. Πασχάλης Συρίγος, ο κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος, Πρόεδρος της Β’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, Δημήτρης Καρύδης, ο Γιατρός και Συγγραφέας κ. Διονύσης Βαλλιανάτος, ο Εκπαιδευτικός κ. Θανάσης Κοπάδης, ο Μουσικοσυνθέτης κ. Δημήτρης Λαουτάρης, ο Αγιογράφος κ. Παναγιώτης Βλασσόπουλος, οι κυρίες και οι κύριοι: Κώστας Ευσταθίου, Λιλλή Ημέλλου, Ιάκωβος Καλογερόπουλος, Μαρία Μιχαήλ, Νινέττα Θεοχάρη – Παπαοικονόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *