Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εορτή Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Στο Νέο Φάληρο Καστέλλας Πειραιά

Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, εόρταζε ο ιερός Ναός Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Νέου Φαλήρου – Καστέλλας Πειραιά. Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7 τελέστηκε μέγας πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία, περιφορά ιεράς εικόνας και ιερά παράκληση. Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ, τελέστηκε ιερά θεία Λειτουργία και το απόγευμα στις 6:30 μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση.

Μεγάλη η προσέλευση των πιστών, όπως πάντα, αφού η Παναγία είναι αυτή που βρίσκεται πάντα κοντά μας και ακούει στοργικά ότι και αν ζητήσουμε.

Προσήλθαμε και μεις την παραμονή της γιορτής το απόγευμα, για να ανάψουμε το κεράκι μας, να προσκυνήσουμε την ιερά εικόνα και να λάβουμε την ευλογία της.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Πρόεδρο και την πρώην πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ.κ. Αλέξανδρο Νανόπουλο, Λίνα Αθανασίου, τις κυρίες και τους κυρίους: Κατερίνα Καραπιπέρη, Ελένη Καβαλάκη, Τάσο Μπούχλα, Κώστα Σταυρόπουλο, Γιάννη Ηλίά, Ντίνα Τρουπιώτη, Ανδρέα Δημάκη.

Ευχόμαστε η Παναγία να μας χαρίζει Δύναμη, Υγεία, Ειρήνη και Προκοπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *