Ανάλυση Δέκα Εντολών..στην Αγία Τριάδα Πειραιά
Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023, το απόγευμα στις 6, στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού, Καθεδρικού Ναού Αγίας Τριάδας Πειραιά, πραγματοποιήθηκε μία ακόμα ανάλυση των κειμένων της Αγίας Γραφής, από τον υπεύθυνο, προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Δανιήλ Ψωΐνο.
Συνεχίστηκε η ανάλυση των Δέκα Εντολών, που είναι το ουσιαστικό κείμενο που θα αναλυθεί ολόκληρη την φετινή περίοδο.

Γέμισε ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου από πιστούς που θέλουν να δυναμώνουν την πίστη τους και να ωφελούν την ψυχή τους.
Πάντα με τον δικό του απλό λόγο και με πολλές γνώσεις ο π. Δανιήλ, μας εξήγησε κάθε πτυχή του αναπτυσσόμενου κειμένου.
Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, τις κυρίες και τους κυρίους: Κατερίνα Καραπιπέρη, Κατερίνα και Μάρκος Οικονομίδης, Ιωάννα Χαχλάκη, Θανάση Καούσκη, Ιάκωβο Καλογερόπουλο, Στάθη Περιβολιώτη, Ακριβή Παπαδοπούλου – Κάραλη, Ιωάννη Αποστόλου, Γεωργία Ματσούκα.
