Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

Χωρίς κατηγορία

εκδήλωση εορτή αγίας αικατερίνης 25-11-23

Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, εόρταζε ο Ιερός Ναός Αγίας Αικατερίνης πλατείας Αλεξάνδρας, Καστέλλα Πειραιά. Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7 τελέστηκε μέγας, Πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ανήμερα της γιορτής, τελέστηκε ιερά θεία λειτουργία το πρωΐ και μεθεόρτιος εσπερινός το απόγευμα στις 6 με παράκληση.

Στολίδι του Πειραιά ο Ναός της Αγίας Αικατερίνης, με προσκυνητές απ’ όλο το Λεκανοπέδιο, να προσέρχονται στη χάρη Της. Προσήλθαμε και μεις την παραμονή της γιορτής, το απόγευμα για να προσκυνήσουμε την ιερά εικόνα, να ανάψουμε το κεράκι μας και να την παρακαλέσουμε να μας έχει καλά και να μας προστατεύει, η Αγία και Πάνσοφος Παρθένος Αικατερίνη.

Στις ιερές ακολουθίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, πλαισιωμένος από πολλούς ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και τις κυρίες και τους κυρίους: Ελένη Δρυ, Εριφύλη Πετσά, Τάσο Μπούχλα, Κατερίνα Καραπιπέρη, Γιάννα Θεοδωρακάκη, Γιάννη Γεωργούση, Λυκούργο Τσαγκαρόπουλο, Ευάγγελο Πέππα, Σάββα Παπαδόπουλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *