Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία Τζάζ Μουσικής στον Πειραϊκό ΣύνδεσμοΣυναυλία Τζάζ Μουσικής

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, στις 8:30 μμ, στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, Καραΐσκου 104 Πειραιά, η Διοίκηση του Πειραϊκού διοργάνωσε μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Τζάζ μουσικής, που μας συγκλόνισε.

Συναυλία πολύ υψηλού επιπέδου και μάλιστα δωρεάν για όλους, για να μπορεί ο Πειραιάς του πολιτισμού και της κουλτούρας να απολαύσει κάτι το εντελώς ξεχωριστό.

Καλλιτέχνες με μεγάλη διεθνή καριέρα, ήρθαν κοντά μας και μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους καταχειροκροτούμενοι απ’ όλους για το ωραίο αποτέλεσμα, τη μαγεία που μας πρόσφεραν.

Ο Νικόλαος Χάλρης στο πιάνο, η Νεφέλη Παπαναγή στη Φωνή, ο Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος στο Κοντραμπάσο, ο Στράτος Παπϊωάννου στα τύμπανα, ο Κωστής Πολυδώρου στο σαξόφωνο, ο Κλέαρχος Χαλούλος στο φλάουτο, έκαναν την βραδιά μας αξέχαστη με την απίθανη συναυλία τους και τους ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Πειραϊκού και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για την μεγάλη προσφορά πολιτισμού και αγάπης.

Μεταξύ των προσελθόντων, εκτός άλλων και, ο Πρόεδρος του Πειραϊκού κ. Βαγγέλης Καρλάφτης και η σύζυγός του κ. Ρένα, η Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Κική Μπουρδάκου, ο Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Πειραϊκού κ. Πόπη Βαρουδάκη, η Διευθύντρια του Ωδείου του Πειραϊκού κ. Ρενέ Νικολάου, που παρουσίασε και το πρόγραμμα της συναυλίας και τους μουσικούς, οι Έφοροι κ.κ. Γιώργος Δρούζας, Μαργαρίτα Βέργου, κ. Πόπη Καλούδη, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Παπαδογιαννάκης, η Έφορος, ο Εκδότης μας και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ.κ. Δημήτρης Κανδεράκης, Ελένη Κανατσέλη, η πανεπιστημιακός κ. Μάγδα Ρούσση, οι κυρίες και οι κύριοι: Γιάννης Ηλίας, Ντίνα Τρουπιώη, Σοφία Χαλκίδου, Έφη Θεοτοκάτου, Γωγώ Γκύρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *