Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα Παιδιά του Πειραιά και της παράδοσης .Μουσική συναυλία στο Αντώνης Σαμαράκης

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, και ώρα 19.00, στο πολιτιστικό κέντρο Κερατσινίου “Αντώνης Σαμαράκης”, η Ζαννέτα Καλοσκάμη θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα πρόγραμμα με τον τίτλο «Βίος και Τραγούδια… τα παιδιά του Πειραιά και της Παράδοσης». Αφιέρωμα στο τρόπο ζωής των Ελλήνων, του χθες και του σήμερα μέσα από ένα μουσικό ταξίδι σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής και τραγουδιού.

Μια εξαιρετική εκδήλωση που συγκέντρωσε πολύ κόσμο, που απόλαυσε όμορφη μουσική και πολλά τραγούδια, κυρίως χορωδιακά, που τον οδήγησαν και πάλι σε μονοπάτια παλιά, αξέχαστα; και ωραία.

Εκτός από την χορωδία της Ζαννέτας, είχαμε και άλλη χορωδία υπό τον κ. Δημήτρη Μούσουρα, στο ίδιο βέβαια πλαίσιο και αυτή η χορωδία.

Στο πιάνο είχαμε στην παρουσίαση της εκδήλωση η κ. Λίλα Καλοσκάμη, Πιάνο – Τραγούδι Ζαννέτα Καλοσκάμη, πιάνο η κ. Χριστίνα Εμμανουηλίδου.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τις κυρίες προέδρους: του Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά Γιώτα Βοϊδονικόλα, του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν Πειραιεί» Κατερίνα Δουρέκα, τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Τάσο Σταμπουλίδη, τον Καλλιτέχνη, Ποιητή, Ηθοποιό και Συγγραφέα κ. Πάτροκλο Λεβαδίτη, τις κυρίες και τους κυρίους, Ντιάνα Μαντζαβίνου, Ουρανία Περιμένη, Ακριβή Κάραλη – Παπαδοπούλου, Ειρήνη Νίτη, Δανάη Μητσοπούλου, Λίτσα Τσουρούλη, Νατάσσα Καμπόλη, Βαγγέλη Μαραζάκη, Γκόλφω Μέντη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *