Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Κωλυσιεργεί η Cosco

Κατά την συνήθη της τακτική η Cosco ζήτησε και πήρε αναβολή του δικαστηρίου εκδίκασης ασφαλιστικών μέτρων και έκδοση προσωρινής διαταγής για τη συνέχιση των βυθοκορήσεων. Οι λόγοι που επικαλέστηκε η εταιρεία ήταν η αδυναμία προσκόμισης εκ μέρους της των σχετικών εγγράφων.

Είναι τα ίδια έγγραφα που την καλούμε να επιδείξει εδώ και δύο μήνες. Τα έγγραφα με τα οποία πρέπει να ενημερώνονται οι δήμοι και οι δημότες σχετικά με τους όρους σύμβασης μεταξύ της ΟΛΠ και της αναδόχου εταιρείας, την απόφαση κατοχύρωσης διεθνούς διαγωνισμού, την Τεχνική μελέτη που κατατέθηκε και ορίζει τον τρόπο φόρτωσης και διακίνησης των φορτηγών (χερσαίας μεταφοράς) μέσα από τους δήμους Δραπετσώνας – Κερατσινίου και Πειραιά.

Στο δικαστήριο προσήλθαν προκειμένου να καταθέσουν και να συμπαρασταθούν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά Βασίλης Τσελέντης, ο αντιδήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Θεόδοτος Μιλτιάδης, ο αναπληρωτής γραμματέας του Εργατικού κέντρου Γιώργος Καλαμαράς, η Χριστίνα Καραμαλή από το εργατικό κέντρο, η Άννα Λεωτσάκου δημοτική σύμβουλος Πειραιά, ο Αντώνης Μπενέτος πρόεδρος γονέων καλλιτεχνικού σχολείου Δραπετσώνας και άλλοι συμπολίτες μας.

Παρά το επείγον της υπόθεσης διότι όπως αναδεικνύεται και από το φωτογραφικό υλικό πρόκειται για καθημερινή υποβάθμιση του περιβάλλοντος και επικινδυνότητας για την Δημόσια Υγεία, η συζήτηση τελικά αναβλήθηκε με απόφαση της προέδρου για την Παρασκευή 19 Απριλίου ώρα 11 π.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *