Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

«Χαρτογραφώντας τον Πειραιά» Εκδήλωση στο Ναό Αγίου Παύλου Πειραιά

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, το απόγευμα στις 6μμ, η εκδήλωση ”et lux perpetua” στον Ιερό Καθολικό Ναό του Αγίου Παύλου Πειραιά, με το Πειραϊκό φωνητικό σύνολο LIBRO CORO και το εμβληματικό Requiem in C minor του Luigi Cherubini για μικτή χορωδία και basso continuo σε Διδασκαλία, Καλλιτεχνική επιμέλεια και Διεύθυνση της Ανθής Γουρουντή.

Η απήχηση ήταν κάτι το πολύ θερμό και η συγκίνηση τεράστια σε ένα χώρο ιερό που μας καθήλωσε με την ποιότητα και την άριστη απ’ όλες τις απόψεις οργάνωση.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο εφημέριος του Αγίου Παύλου, π. Ιωάννης Μπάτσης, που παρακάλεσε λόγω της ιερότητας του χώρου να μην εκφραζόμαστε με χειροκροτήματα κάθε λίγο, παρά μόνο στο τέλος, όπως ςκαι τελικά έγινε.

Συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική αυτή παράσταση, που ήθελε πολλή δουλειά για να έχει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Η Μουσικοσυνθέτρια Ανθή Γουρουντή, καταξιωμένη και πολυβραβευμένη για την προσφορά της, είναι τελειομανής και κάθε φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις εκδηλώσεις της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *