Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ομιλία για την Δίκη του Ιησού στον Πειραϊκό Φάρο

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, ώρα 7:30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Φάρου, Πραξιτέλους 173 Πειραιάς, θα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία μίλησε η Δικηγόρος – διαμεσολαβήτρια Μακρίνα Ράγκα, με θέμα: «Η παρωδία της δίκης του Ιησού».

Πολύ καλή η ομιλήτρια σε ένα θέμα που γενικά όλοι γνωρίζουμε και όλοι έχουμε πλήρως κατανοήσει, πλήν όμως η κ. Ράγκα, ως Νομικός, έδωσε μια άλλη διάσταση του θέματος και το ανάλυσε σε βάθος.

Το ότι ήταν μια παρωδία η δίκη του Χριστού, δεν υπάρχει κάποιος να το έχει καταλάβει, εκτός φυσικά από τους διώκτες του, οι οποίοι ακόμα και σήμερα αποποιούνται των ευθυνών τους και δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Μεταξύ των προσελθόντων που γέμισαν την φιλόξενη αίθουσα του Πειραϊκού Φάρου, διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Σχολικό Σύμβουλο κ. Παύλο Φήμη, την πρώην πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Λίνα Αθανασίου, τις κυρίες και τους κυρίους, Ευάγγελο Πέππα, Λυκούργο Τσαγκαρόπουλο, Νίκο Κουμαντάκη, Χριστίνα Τερζιάδου, Ζέτα Κότσιαρη, Δήμητρα και Παναγιώτη Ψωμιάδη, Γιάννη Αδαμόπουλο, Κοκκώνα Σακαροπούλου, Πόπη Χαλκιά – Στεφάνου, Κώστα Μιχαλακόπουλο, Κατερίνα Ρούτση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *