Ανοιξιάτικες συναυλίες 2024. Από το Ωδείο Πειραιώς του Πειραϊκού Συνδέσμου
Ακόμα μια φορά θαυμάσαμε το ταλέντο των παιδιών αλλά και την ικανότητα των δασκάλων τους, των κυριών: Άρτεμης Γρίβα, Κάτιας Μολφέση, Κατερίνας Μόμτζου, Ντουμανά.
Άριστες εκτελέσεις έργων Μότσαρντ, Μέντελ, Μπάχ, Μπέλα Μπαρόκ και άλλων. Είναι πολλαπλά τα οφέλη της Μουσικής Παιδείας και είναι αξιέπαινος ο Πειραϊκός Σύνδεσμος που από πολλές δεκαετίες συμβάλλει τόσο δραστήρια σε αυτήν.
Ειδικά με αυτά που συμβαίνουν, τραγικά πολλές φορές με δράστες παιδιά, η μουσική είναι το καλλίτερο αντίδοτο, μορφώνει δηλαδή δίνοντας μορφή και καλλιεργώντας σπέρνοντας τη ψυχή με τους καλούς σπόρους του μέτρου, της αρμονίας, της αισθητικής που θα διαμορφώσουν στην συνέχεια και τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του παιδιού.

Όταν κωφεύουμε σε αυτά τα αποτελέσματα είναι οικτρά και δυστυχώς τα πιο πολλά παιδιά σήμερα γίνονται θύματα αυτής της έλλειψης πραγματικής παιδείας,
Από τη μια η υπογεννητικότητα από την άλη παιδιά που που χάνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και κανείς απολύτως κανείς δεν φαίνεται να προβληματίζεται.
Εύχομαι στους γονείς κουράγιο και δύναμη να ελληνόπουλα είναι προικισμένα παιδιά και έχουν αποδείξει ότι μπουρού να διαπρέψουν σε όλους τους τομείς σε όλες της χώρες.
Αυτοί που είναι ασυγχώρητοι είναι οι μεγάλοι και ειδικά οι μεγάλοι στα αξιώματα.
Μεταξύ των προσελθόντων στη συναυλία, διακρίναμε, εκτός άλλων και τον Πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου και τους ανθρώπους του κ. Ευάγγελο Καρλάφττη, Πόπη Βαρουδάκη, Γιώργο Δρούζα, Αριστείδη Μαραλέτο, Ιάκωβο Τσουράκη, Γωγώ Γκύρτη, Ρενέ Νικολάου, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο καθαριότητας της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Γιάννη Αληφραγκή, τις κυρίες και τους κυρίους, Ντίνα Τρουπιώτη, Δημήτρη Βούζα, Πόπη Στεφάνου – Χαλκιά, Μπάμπη Σηφακάκη, Παναγιώτη Πρεδάρη.
Βαρβάρα Τσιάλτα
