Η συνταγή της Φωνής..Τσιγάρ Μπουρέκ με καβουρμά βοδινό
Υλικά: 1/4 πακέτο λεπτά φύλλα κρούστας, 300 γρ. καβουρμά Sary, 150 γρ. κασέρι., 1 φλ.τσ. γάλα εβαπορέ, 1 1/2 φλ.τσ. σπορέλαιο, ελάχιστο αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση: Απλώνουμε τα φύλλα, τα κόβουμε σε 4 λουρίδες και μετά την κάθε λουρίδα στη μέση. Τεμαχίζουμε σε μακρόστενα μικρά κομμάτια τον καβουρμά και το κασέρι και αλατοπιπερώνουμε.
Αλείφουμε ανά δυο κομμάτια φύλλου με γάλα και βάζουμε ένα κομμάτι καβουρμά και ένα κασέρι. Κλείνουμε τα μπουρεκάκια και στην άκρη αλείφουμε με λίγο γάλα να κολλήσει το φύλο. Τηγανίζουμε στο σπορέλαιο μέχρι να ροδίσουν και τα τοποθετούμε σε πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε ζεστά και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.