Εκδηλώσεις από 27 Ιουνίου 2025
Δήμος Πειραιά
Λειτουργία κλιματιζόμενου χώρου λόγω υψηλών θερμοκρασιών
Ο Δήμος Πειραιά θα λειτουργήσει κλιματιζόμενο χώρο για την προστασία των πολιτών, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, σύμφωνα με το Δελτίο Καιρού που εξέδωσε η Ε.Μ.Υ.
Συγκεκριμένα, θα λειτουργεί για τη φιλοξενία των πολιτών σε 24ωρη βάση, από σήμερα, Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι, η δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά (Μυκάλης 51, Καμίνια. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 216 8003076, 216 8003077).
Να σημειωθεί, ότι αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών συνθηκών, θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση.
Δήμος Πειραιά
Η καρδιά του αθλητικού καλοκαιριού χτυπά στον Πειραιά!
Παρουσίαση των διοργανώσεων «Piraeus Beach Handball 2025» και «Piraeus Masters Beach Volley 2025» σε Συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο
Δύο κορυφαίες διοργανώσεις που υπόσχονται θέαμα, αδρεναλίνη και αθλητική μαγεία, υποδέχεται ο Πειραιάς: το «Piraeus Beach Handball 2025» και το «Piraeus Masters Beach Volley 2025», που θα φιλοξενηθούν στην πλατεία Κοραή, από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου και από 3 έως 6 Ιουλίου αντίστοιχα.
Τα δύο μεγάλα αθλητικά events παρουσιάστηκαν σήμερα, σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ τουΔημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Ομιλητές στη Συνέντευξη Τύπου ήταν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) Κώστας Σταματιάδης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και Αντιπρόεδρος της επιτροπής beach volley Νεκτάριος Χαλβατζής, οι οποίοι ανέδειξαν τη σημασία της αθλητικής εξωστρέφειας της πόλης, αλλά και τη στρατηγική στόχευση για την ανάπτυξη διοργανώσεων υψηλού επιπέδου.
Από πλευράς αθλητών, απηύθυναν χαιρετισμό η αθλήτρια του Beach Volley Αθηνά Δηλαβέρη, ο αθλητής του Beach Handball Χρήστος Κεδέρης και ο αθλητής του Beach Volley Ιάκωβος Καφούρος.
Με τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά, της Διεύθυνσης Αθλητισμού του δήμου, της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, οι εντυπωσιακές αυτές δράσεις αναμένεται να προσφέρουν συγκινήσεις και δυνατές στιγμές τόσο στους αθλητές όσο και στους θεατές.
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ιερά Πανήγυρις
Δευτέρα 30 Ιουνίου και Τρίτη 1 Ιουλίου 2025, εορτάζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων Καλλιπόλεως Πειραιά.
Δευτέρα 30 Ιουνίου, παραμονή της γιορτής, ώρα 7 το απόγευμα, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και στις 8:30μμ, περιφορά της Ιεράς εικόνας.
Τρίτη 1 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6:30 μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση στους Αγίους Αναργύρους.
ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Με Πρόγραμμα δράσεων προβολών
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/06 20:00 Παιδική χαρά ΠΑΛΑΤΑΚΙ Ιππολύτου και Χατζηκυριακού (Α’ δημοτική κοινότητα) ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/06 20:00 Παιδική χαρά ΣΜΥΡΛΗ Δ΄ Αιτωλοακαρ-νανίας – Γρανικού – Πωπωγιαννής (Δ’ δημοτική κοινότητα) ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Ένα διαδραστικό ταξίδι στα Ελληνικά νησιά, όπου τα παιδιά γνωρίζουν ιστορία, βέθιμα και παραδόσεις, μέσα από το παιχνίδι
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/06 20:30 Παιδική χαρά ΚΑΝΑΡΗ Β΄ Πλατεία Κανάρη (συμβολή Α. Μουτσοπούλου και Γρ. Λαμπράκη Λιμάνι Ζέας) (Β’ δημοτική κοινότητα) ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/06 20:00 Παιδική χαρά Χρυσοστόμου Σμύρνης & Νιρβάνα (Γ’ δημοτική κοινότητα) ΘΑΛΑΣΣΟΜΑΧΙΕΣ, Γοργόνες και ναύτες έτοιμοι για το πιο θαλασσινό παιχνίδι γεμάτο δοκιμασίες, γρίφους, εμπόδια, ψαρομπαλονοκατασκευές και χορό με τα κύματα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/06 11:00 Πλατεία Παπανικολή ΘΑΛΑΣΣΟΜΑΧΙΕΣ Γορ-γόνες και ναύτες έτοιμοι για το πιο θαλασσινό παιχνίδι γεμάτο δοκιμασίες, γρίφους, εμπόδια, ψαρομπαλονοκατασκευές, χορό με τα κύματα.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/06 11:00 Παιδική χαρά ΔΗΛΑΒΕΡΗ Ε΄ Δαβάκη Πίνδου – Μακεδονίας – Ευστ. Δηλαβέρη – Θηβών (Ε’ δημοτική κοινότητα) ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Καλοκαιρινές χειροτεχνίες με θαλασσινή έμπνευση, σχεδιασμένες ειδικά για παιδιά ηλικίας 3–8 ετών
«Piraeus Sports Camp» δωρεάν
για τα παιδιά της πόλης μας
Ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Αθλητισμού, με την πολύτιμη υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διοργανώνουν για 11η συνεχόμενη χρονιά το επιτυχημένο «Piraeus Sports Camp», προσφέροντας στους μικρούς μας φίλους ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο δράση, παιχνίδι και χαμόγελα!
Το «Piraeus Sports Camp» αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Πειραιά, η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη και είναι δωρεάν για τα παιδιά.
Μέσα από οργανωμένες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και παιδαγωγών.
Για ακόμη ένα καλοκαίρι, ο Πειραιάς γεμίζει παιδικές φωνές, ενέργεια και χαρά, αναδεικνύοντας τη σημασία του αθλητισμού και της δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς δημότες της πόλης.
Το «Piraeus Sports Camp» ξεκίνησε Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025 και θα διεξαχθεί σε 4 διαφορετικές χρονικές περιόδους.
Συγκεκριμένα: 30/6 – 4/7, 07/7 – 11/7
Εγγραφές – πληροφορίες: 210 4177 389 & 210 41 36355.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος, σε δήλωσή του, επεσήμανε:
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βρισκόμαστε εφέτος στην ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά υλοποίησης του δωρεάν Sports Camp του Δήμου Πειραιά, ενός θεσμού που προσφέρει κάθε καλοκαίρι χαρά, γνώση και εμπειρίες σε εκατοντάδες παιδιά της πόλης μας. Πρόκειται για μια δράση που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη διαρκή στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού».
Το 4ο ΦεστΙβάλ «Strong Me»
#we_stand_strong_for_equality
Το 4ο Φεστιβάλ «Strong Me» για την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας επιστρέφει δυναμικά και βάζει ξανά στο επίκεντρο τα ανθρώπινα δικαιώματα, την συμπερίληψη, την ισότητα, την κοινωνική συνοχή.
Από την Παρασκευή 19 έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) μετατρέπεται σε έναν μεγάλο, συμμετοχικό χώρο έκφρασης, τέχνης, αλληλεγγύης και δράσης.
Το «Strong Me» ενώνει δυνάμεις με περισσότερους από 60 φορείς, δημόσιους οργανισμούς, Ομοσπονδίες, Συλλόγους, Σωματεία, ΜΚΟ, αθλητές, ακτιβιστές και καλλιτέχνες, ενώ για πρώτη φορά στο φεστιβάλ συμμετέχουν και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, στέλνοντας ηχηρό, συλλογικό μήνυμα:
Το Φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο για όλους: κάθε δράση, κάθε εκδήλωση, κάθε συμμετοχή έχει ως αφετηρία τον σεβασμό στην διαφορετικότητα.
Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, άτομα με αναπηρίες, ευάλωτες ομάδες και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να νιώθει ότι ανήκει κάπου.
Με εργαστήρια, καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις, ομιλίες, συζητήσεις και ανοιχτούς διαλόγους, το «Strong Me» δεν είναι απλώς ένα Φεστιβάλ, αλλά μια συλλογική πράξη ενδυνάμωσης, ευαισθητοποίησης και αφύπνισης.
Το σύνολο των δράσεων (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, workshops, κ.α.) θα έχουν διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.
ΓΙατί όλοι αξίζουμε να ζούμε με ασφάλεια και αξιοπρέπεια!
Παρασκευή 19 έως Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2025, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Website: www.strong-me.com, Email: info@strong-me.com
Επικοινωνία: Άσπα Θεοφίλου – Ιδρύτρια «Strong Me», 693 6858 268
Γραφείο Τύπου: press.strongme@gmail.com, Καλλιόπη Δράκου: 693 2297 327 Γεωργία Αλβέρτη: 694 4593 522
Θεατρική παράσταση στο Πασαλιμάνι
ANAΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΡΟΜΠΕΡ ΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ
Το θεατρικό εργαστήρι της ομάδας «ΘΥΡΣΟΣ» θα παρουσιάσει στην αίθουσα ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στην οδό Λουκά Ράλλη 102 – Πειραιάς στις 27-28-29 και 30 Ιουνίου 2025, αναφορα στην μαύρη κωμωδία και στον Ρομπερ Τομά παίζοντας κομμάτια από το «ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ».
Συμμετέχουν: Αγγελική Μανούτσου, Ρούλα Χαραλαμπά-κη, Μαρία Καλογήρου, Φλώρα Κολιαράκη, Βέρα Θεοδω-ρίδου, Περικλής Λεβαδίτης, Αναστασία Κανελλάτου, Πέτ-ρος Παρτσινέβελος, Σάκης Θεοδώσης, Πάτροκλος Λεβαδίτης.
Φιλική συμμετοχή: Έφη Χατζούλη
Επιμέλεια Μουσικής – Σκηνικών -φώτα: Δημήτρης Αρ-βανίτης
Επιλογή διασκευή Κειμένων και Σκηνοθεσία: Δημήτρη Κοντοδήμου
Φιλική τιμή Εισόδου 5 ευρώ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ
Ο 18ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής στο Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»
Το Ανοιχτό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Νάξου και Σταυ-ράκη) στην καρδιά του Ρέντη, φιλοξενεί το 18ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής. Από τις 15 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου, θεατρικές ομάδες από διάφορους δήμους της Αττικής δίνουν ραντεβού με το κοινό, προσφέροντας παραστάσεις υψηλής αισθητικής με ελεύθερη είσοδο. Η θεατρική αυτή συνάντηση αναδεικνύει το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη δύναμη της ερασιτεχνικής τέχνης που ενώνει δήμους, φορείς και πολίτες. Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας – Ρέντη «ΡΕΝΔΙΑ ΛΕΞΙΣ» συμμετέχει στο φεστιβάλ με δυο έργα: «Μύγα τσε-τσε» των Ρέι Κούνεϊ- Τζον Τσάπμαν, «Ω, τι κόσμος μπαμπά» του Κ. Μουρσελά.
Ώρα έναρξης : 9.00 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη
Το 18ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτ-ρου Δήμων Αττικής θα φιλοξενηθεί και στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας από τις 30 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου.
Το Κατράκειο ξεκίνησε
25 & 26/6, ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 21.30: Συναυλία
(Εισιτήρια: TICKET SERVICES – τηλεφωνικά: 2107234567 – online: www.ticketservices.gr – εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα)
27 & 28/6, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 21.00: Συναυλία
(Εισιτήρια: more.com Καταστήματα PUBLIC, NOVA) Αριθμημένο εισιτήριο.
2/7, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ 21.00: Συναυλία
(Εισιτήρια: more.com Καταστήματα PUBLIC, NOVA)
3/7, MIRACULOUS: ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ LADYBUG & CATNOIR 20.45: Παιδικό Θεατρικό (Εισιτήρια: more.com Καταστήματα PUBLIC, NOVA)
7/7, ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ 21.30: Συναυλία
9/7, ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ 21.00: Συναυλία
(Εισιτήρια: more.com Καταστήματα PUBLIC, NOVA)
14/7, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ 21.00: Συναυλία
(Εισιτήρια: more.com Καταστήματα PUBLIC, NOVA)
19/7, Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ 21.00: Κλασσικό Μπαλέτο
(Εισιτήρια: more.com Καταστήματα PUBLIC, NO
ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ
Όλη η πόλη, μια γιορτή!
Ο Εμπορικός Σύλλογος Νίκαιας – Ρέντη, με τη στήριξη του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, διοργανώνει τρεις ξεχωριστές Λευκές Νύχτες, γεμάτες προσφορές, μουσική, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιδικές δράσεις, street parties και καταστήματα ανοιχτά έως αργά.
Η αυλαία ανοίγει στις 27 Ιουνίου και η πόλη γεμίζει φως, χαμόγελα και καλοκαιρινή ενέργεια.
1. Παρασκευή 27 Ιουνίου – Ρέντης | Ώρα έναρξης: 18:00
Η Αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει στον Ρέντη και περιλαμβάνει:
Τη μασκότ Λεόνε της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που φωτογραφίζεται και μοιράζει δώρα στα παιδιά.
– Η τοπική αγορά συμμετέχει δυναμικά, με ειδικές εκπτώσεις και ανοιχτά καταστήματα μέχρι αργά.
– Η Φιλαρμονική “Αρμονία” θα πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά, δίνοντας ξεχωριστό χαρακτήρα.
– Συμμετοχή γνωστών παιδικών ηρώων και ξυλοπόδαρων, δημιουργώντας ένα ζωντανό και φαντασμαγορικό σκηνικό.
– Μουσική, χαρούμενη ατμόσφαιρα και δράσεις ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.
– Τα καταστήματα παραμένουν ανοιχτά έως αργά, προσφέροντας εκπτώσεις και ειδικές προσφορές για τη βραδιά.
2. Παρασκευή 4 Ιουλίου – Νίκαια | Οδοί Π. Τσαλδάρη και 7ης Μάρτη | Ώρα έναρξης: 18:00.
Η Νίκαια ζει στον ρυθμό της δεύτερης Λευκής Νύχτας με ένα πολυσύνθετο καλλιτεχνικό και εμπορικό πρόγραμμα:
– Η τοπική αγορά συμμετέχει δυναμικά, με ειδικές εκπτώσεις και ανοιχτά καταστήματα μέχρι αργά.
– Η μουσικοθεατρική ομάδα “Χωρίς Ανάσα” παρουσιάζει διαδραστική παράσταση με χιούμορ και συμμετοχή του κοινού.
– Τοπικές σχολές χορού δίνουν ζωντάνια με εντυπωσιακές χορευτικές επιδείξεις στον δρόμο.
– Τα καφέ της περιοχής μετατρέπονται σε υπαίθριες γιορτές, με μουσική, ρυθμό και κόσμο που γεμίζει τους πεζόδρομους.
– Συμμετοχή γνωστών παιδικών ηρώων και ξυλοπόδαρων, δημιουργώντας ένα ζωντανό και φαντασμαγορικό σκηνικό.
– Η Φιλαρμονική “Αρμονία” θα πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά, δίνοντας ξεχωριστό χαρακτήρα .
3. Σάββατο 5 Ιουλίου – Νίκαια | Πλατεία Κουμπάκη & Οδός Βουρνόβα | Ώρα έναρξης: 18:00
Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει εντυπωσιακά, με ένα μεγάλο street party:
– Μουσική, χορός και θετική ενέργεια κυριαρχούν στην πλατεία.
– Παιδικές δράσεις και συμμετοχικό κλίμα δημιουργούν μια αληθινή αίσθηση γιορτής.
– Τα καταστήματα της περιοχής παραμένουν ανοιχτά, δίνοντας την ευκαιρία για βραδινές αγορές και συμμετοχή στο εορταστικό κλίμα.
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ
Μεγάλη συναυλία με την Ζόζεφιν
Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025 η μεγάλη συναυλία με την Ζόζεφιν στο Μοσχάτο. Τα εμπορικά καταστήματα της πόλης ανοιχτά μέχρι αργά με προσφορές
Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και ο Εμπορικός Σύλλογος καλούν όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025, στις 20.30, στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως) σε μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία με την Ζόζεφιν, με ελεύθερη είσοδο. Μαζί της ο Γιάννης Γρόσης.
Η πόλη γιορτάζει το καλοκαίρι με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου και των καταστημάτων που παραμένουν εκείνη την ημέρα μέχρι αργά ανοιχτά με προσφορές και εκπλήξεις για τους καταναλωτές.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Από 1 έως10 Ιουλίου 2025.
Στη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Νοσοκομείου Νικαίας θα πραγματοποιηθούν μετεγγραφές και αλλαγές ειδικότητας σε Βοηθός Νοσηλευτή Χειρουργείου. Πληροφορίες: 2132077420, 2132077431.
Από 1 έως 19 Σεπτεμβρίου 2025.
Στη Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης του Νοσοκομείου Νικαίας θα πραγματοποιηθούν εγγραφές με ειδικότητα Βοηθός Νοση-λευτή Χειρουργείου. Πληροφορίες: 2132077420, 2132077431.
Κάθε μέρα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος
πολιούχου Πειραιώς, μέχρι την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, τελείται Θεία Λειτουργία.
Κάθε μέρα το πρωΐ
στον Μητρoπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς τελείται η Θεία Λειτουργία. Στο Ναό τίθενται σε προσκύνηση η ιερά εικόνα της Παναγίας Τρικορφιώτισσας και ιερά λείψανα των Αγίων Σεραφείμ του Σάρωφ και Λουκά του Ιατρού από την Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου και Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ Τρικόρφου Φωκίδος έως τις 12 Ιουνίου. Έως τις 16 Ιουνίου θα τελείται η Παράκληση της Θεοτόκου για τους μαθητές που διαγωνίζονται καθημερινά στις 11:00 και το απόγευμα μετά τον Εσπερινό.
Κάθε Δευτέρα του Ιουνίου στις 19:30
Θερινό σπουδαστήριο θεολογίας για ενήλικες πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Πειραιώς. Το θέμα του σπουδαστηρίου είναι «1700 χρόνια μετά την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο» με υπεύθυνο τον π. Αυγουστίνο Θεοδωρόπουλο. Είσοδος ελεύθερη.
Κάθε Δευτέρα στις 18:00-19:00
σειρά ομιλιών με θέμα «Παροιμίες Σολομώντος» πραγματοποιεί ο π. Δανιήλ Ψωίνος στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Είσοδος Ελεύθερη.
Κάθε Τρίτη στις 7:30 μμ
στο Βιβλιοπωλείο Αιγηΐς, Γεωργίου Α 11 Πειραιά, ο Σπύρος Κοντόπουλος αναλύει με τον δικό του τρόπο την κοσμολογία.
Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025, ώρα 19:30.
Η Ένωση Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας ” Το Αρκάδι ” και ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στη θάλασσα 2025 συνδιοργανώνουν το 3ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Παράδοσης «Κρητικό Αντάμωμα»
Σας προσκαλούμε σε ένα 5νθημερο φεστιβάλ Κρητικής μουσικής και παράδοσης, να διασκεδάσουμε παρέα και να “γευτούμε” Κρήτη μέσα από την έκθεση Κρητικών και τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.
Έναρξη – εγκαίνια φεστιβάλ Τετάρτη 25/06/2025 – 19:30.
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: Τετάρτη – Παρασκευή: 17:00-23:00 Σάββατο – Κυριακή: 11:00 – 23:00
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
25/6/2025 – 21:00 Γρηγόρης Σαμόλης
26/6/2025 – 21:00 Γιώργος & Νίκος Στρατάκης
27/6/2025 – 21:00 Νίκος Ζωιδάκης
28/6/2025 – 21:00 Δημήτρης Σπυριδάκης
29/6/2025 – 21:00 Πέτρος Μαρούλης
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025, στις 18:30
η Παράκληση του Αγίου Φανουρίου θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Καστέλλας.
Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025 ώρα 8μμ,
στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιάς, σας περίμενουμε για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με πολύ τραγούδι! Ας γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη χορωδία και μια δυνατή φωνή! HELLO SUMMER….απο την χορωδία ”Μουσικές Δημιουργίες” της Ζαννέτας Καλοσκάμη. Είσοδος Ελεύθερη.
Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025, ώρα 7:30μμ,
στο Καφέ «Μύρτιλλο», οδό Τριφυλλίας και Λάμψα, Αθήνα, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίο του Βασίλη Κατσαράκη «Το σημάδι». Θα μιλήσει ο φιλόλογος, συγγραφέας Γιώργος Αποστόλου. Θα διαβάσει ο Ηθοποιός Γιώργος Ιωάννου. Συντονισμός μου-σική Πιάνου Γιούλη Γεωρ-γίου. Είσοδος Ελεύθερη.
Παρασκευή 27 Ιουνίου 2027, ώρα 11πμ,
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Αγίου Κων/νου 5, 7ος όροφος Πειραιά, θα γίνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών (ΚΑΡΠΑ κλπ) στους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά.
Παρασκευή 27 Ιουνίου 2025
ώρα8μμ, σον αύλειο χώρο του Ιδρύμαtος ΑΡΓΩ, Γονέων Ναυτικών με παιδιά ΑΜΕΑ, θα γίνει η γιορτή λήξης της χειμερινής περιόδου με θέμα: «Να ξαναβάψουμε γαλάζια τη θάλασσα». Είσοδος Ελεύθερη.
Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Ιουνίου 2025, ώρα 9μμ
στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Πειραιά και το Ωδείο ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ παρουσιάζουν την Εκπαιδευτική, Μουσι-κοθεατρική Παράσταση – Μιούζικαλ: «ELISABETH”. Μια αναφορά στην θλιμμένη πριγκίπισσα της Αυσ-τρία Ελισάβετ, την επονομαζόμενη «Σίσσυ». Είσοδος Ελεύθερη με κράτηση θέσης.
Κράτηση θέσεων: 210-4283392, 6932480069, 6974300015
Παρασκευή του Ιουνίου, 27.6.25 στις 19.00, πιστοί στο ραντεβού μας με τον μαθηματικό κ. Ελευθέριο Αργυρόπουλο!
όπως πάντοτε… στην Αίθουσα ΑΙΓΗΙΣ! Λεωφόρος Βασ. Γεωργίου Α’, αριθμ. 11 – Ημιώροφος. Δημοτικό Θέατρο, Τέρμα Μετρό Πειραιά
Σάββατο 28 Ιουνίου 2025, Ώρα: 20:30 μμ
στο Κηποθέατρο Νίκαιας. Εκδήλωση από το Χορο-τράγουδο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλ/γος Παραδ-οσιακών Χορών & Τρα-γουδιών. Μια ξεχωριστή βραδιά. Προσκαλεσμένοι: η Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Αττικής ¨Χοροκρήτες¨. Μοιραστεί-τε το και φέρτε μαζί σας φίλους και συγγενείς! Πλού-σιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από διάφορες πε-ριοχές της Ελλάδας, με παραδοσιακές φορεσιές και ζωντανή παραδοσιακή μου-σική. Είσοδος Ελεύθερη.
t Σάββατο 28 Ιουνίου 2025, Ώρα: 20:30 μμ, στο Κηποθέατρο Νίκαιας, μουσικοχορευτική Εκδή-λωση από τον: «Χοροτ-ράγουδο Λαογραφικός Πο-λιτιστικός Σύλλογος Παρα-δοσιακών Χορών & Τρα-γουδιών». Χοροί και μουσική απ’ όλη την Ελλάδα. Είσοδος Ελεστο Δημοτικό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στο Πέραμα, θα πραγματοποιηθεί Μου- κδή0λωση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Είσοδος Ελεύθερη
Σάββατο 28 και Κυ-ριακή 29 Ιουνίου 2025, ώρα 8μμ
στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Μεταξά, η θεατρική του ομάδα, θα παρουσιάσει θεατρική πα-ράσταση με τον τίτλο: «Ποια Ελένη;». Είσοδος Ελεύθερη.
Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Ιουνίου 2025, ώρα 9:30μμ
στο, ναυπηγείο του Ψαρρού, Λεωφόρος Δημοκρατίας 90, στο Πέραμα, πραγματοποιείται συναυλία με φεστιβάλ προβολής ταινιών. Είσοδος Ελεύθερη.
Κυριακή 29 Ιουνίου 2025, ώρα 9μμ
στον Καθεδρικό ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νίκαιας, θα τελεστεί ιερά αγρυπνία.
Δευτέρα 30 Ιουνιου2025, στις 18:00 – 19:00
στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ και το τμήμα Δ/νσης ΕΥΡ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ – ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, προσκαλούν τους κατοίκους ,στην πρώτη ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το έργο LOCATEE που αφορά την αντιμετώπιση του φαινομένου της ενεργειακής φτώχειας.
Στόχος είναι αφενός η ενημέρωση όλων των πολιτών αλλά και η πολύτιμη συμβολή όλων όσων πλήττονται από το φαινόμενο αυτό, για την ανάπτυξη μακροχρόνιας στρατηγικής για την αντιμετώπιση του από τον Δήμο Πειραιά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μοιραστεί και ένα ερωτηματολόγιο που θα αποτελέσει βάση συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων με τους πολίτες του Δήμου.
Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025, ώρα 8μμ, στη δημοτική πινακοθήκη Πειραιά, θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής που θα διαρκέσει έως τις 7 Ιουλίου 2025, με τη συμμετοχή δώδεκα καλλιτεχνών.
Ώρες λειτουργίας: 18:30-10:30
Με χαρά σας προσκαλούμε στην ομαδική έκθεση LOADING, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά από τις
Η έκθεση διερευνά τη σύγχρονη ψυχική κατάσταση που γεννάται από την υπερπληροφόρηση και την αδιάκοπη ροή ψηφιακού περιεχομένου. Μέσα από την αισθητική του brainrot, αποτυπώνεται η νοητική κόπωση, η σύγχυση και η αποξένωση που προκαλεί η συνεχής κατανάλωση ερεθισμάτων χωρίς ουσιαστική επεξεργασία ή σύνδεση. Εστιάζει στην ανθρώπινη εμπειρία σε μια εποχή διαρκούς μετάβασης, όπου η προσοχή διασπάται, το νόημα παραμένει ασαφές και η ανάγκη για ψηφιακή επικύρωση διαμορφώνει την ψυχική μας πραγματικότητα.
Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025, ώρα 9μμ,
στην Πλατεία Περραιβού – Αμ-φιάλη, Έντεχνα, παραδοσιακά και νησιώτικα τραγούδια από τα “Λαλούμια”. Τα “Λαλούμια” μας ταξιδεύουν στα νησιά, τη Μι-κρά Ασία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο, τη Ρού-μελη, με όχημα τα μουσικά τους όργανα και μας διηγούνται ιστορίες από γλέντια και τσαμπουνασυνάξεις. Μαζί τους στη συναυλία συμμετέχουν και χορεύουν τμήματα χορού του Πολιτιστικού Συλλό-γου Κερατσινίου Δραπετ-σώνας “Η Χοροπαρέα”. Είσοδος Ελεύθερη.
Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025, ώρα 7:30μμ,
στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Ψυχαγωγικός Όμιλος Σιδηροδρομικών, διοργανώνει συναυλία της Χορω-δίας του, για να τιμήσει τη μεγάλη μουσικό Τερψιχό-ρη Παπαστεφάνου, στο πλαίσιο της σειράς εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά «Πάμε Πειραιά, Πάμε Δημοτικό Θέατρο». Είσοδος Ελεύθερη.
Δευτέρα 30 Ιουνίου και Τρίτη 1 Ιουλίου 2025
εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων Καραβά Πειραιά. Δευτέρα 30 Ιουνίου, παραμονή της εορτής, το απόγευμα στις 7, θα τελεστεί μέγας πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία. Τρίτη 1 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ θα τελεστεί πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6:30, μεθεόρτιος εσπερινός.
Δευτέρα 30 Ιουνίου και Τρίτη 1 Ιουλίου 2025
εορτάζει ο ιερός ναός Αγίων Αναργύρων Τζανείου Νοσοκομείου Πει-ραιά. Δευτέρα 30 Ιουνίου παραμονή της γιορτής το απόγευμα στις 7 θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Τρίτη 1 Ιουλίου ανήμερα της γιορτής το πρωΐ θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα μεθεόρτιος εσπερινός.
Δευτέρα 30 Ιουνίου και Τρίτη 1 Ιουλίου 2025
, εορτάζει ο ιερός ναός Θείας Αναλήψεως Πειραιά, με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Αναργύρων, ιερά λείψανα των ο-ποίων υπάρχουν στον Ναό. Δευτέρα 30 Ιουνίου παραμονή της γιορτής το απόγευμα στις 8 θα τελεστεί ιερά αγρυπνία. Τρίτη 1 Ιουλίου ανήμερα της γιορτής το πρωΐ θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα μεθεόρτιος εσπερινός.
Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Ιουλίου 2025
εορτάζει ο Ιερός Ναός Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου. Τρίτη 1 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7 θα τελεστεί πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία. Τετάρτη 2 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ, θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 7 μεθεόρτιος εσπερινός και περιφορά της ιεράς εικόνας και των αγίων λειψάνων.
Τρίτη 1 και Τετάρτη 2 Ιουλίου 2025
εορτάζει ο Ιερός Ναός Παναγίας Βλαχερνών, Αμφιάλης Κερατσινίου. Τρίτη 1 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7 θα τελεστεί πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία. Τετάρτη 2 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 7 μεθεόρτιος εσπερινός και περιφορά της ιεράς εικόνας και των αγίων λειψάνων
Πέμπτη 3 Ιουλίου 2025, ώρα 7:30 το απόγευμα
στο πνευματικό κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Κων/νου Πειραιά, Ευριπίδου 93, δι-οργανώνεται εόρτιο βραδινό για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου, του φιλοπτώχου ταμείου και του συσσιτίου των απόρων και αστέγων.
Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025, Ώρα 21:30 μμ,
στο Λιμανάκι Αγίου Νικολάου Κερατσινίου. «Το Γλέντι μας». Εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κερατσινίου ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ. Μια βραδιά γεμάτη θάλασσα, μουσική και παράδοση με τον μοναδικό Νίκο Οικονομίδη & την υπέροχη Κυρια-κή Σπανού! Ελάτε να ταξιδέψουμε μουσικά στο Αι-γαίο με αυθεντικούς νησιώτικους σκοπούς, βιολιά, λα-ούτα και τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά. Πληροφορίες – Κρατήσεις: 6932888 844, 6937223450. Ηλεκτρονικές κρατήσεις: pasxkan@hotmail.com – peggytsatsaki@yahoo.gr
Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Ιουλίου 2025,
ο Ιερός Καθεδρικός Ναός Αγίου Νικολάου Νί-καιας διοργανώνει προσκυνηματική εκδρομή στον Άγιο Παΐσιο Θεσσαλονίκης.
Παρασκευή 4 με Δευ-τέρα 7 Ιουλίου 2025
Το Βιβλιοπωλείο Αιγηΐς διοργανώνει Τετραήμερη ιστορική εκδρομή στη Σάμο.
Σάββατο 5 Ιουλίου 2025
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
EKΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Ιερά Μονή Νηπίων,Πλαταιές,
Άγιος Βασίλειος Βοιωτίας
Η Εφημερίδα «Η Φωνή των Πειραιωτών» διοργανώνει ημερήσια προσκυνηματική, ενημερωτική, χαλαρωτική εκδρομή στην Ιερά Μονή Νηπίων και τον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας, με κόστος μόνο 15 ευρώ.
Αναχώρηση ώρα 8:15 πρωΐ από το προαύλιο
του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Καφές και πρώτη γνωριμία σε καφέ στην Οινόη.
Θα επισκεφτούμε τη Ιερά Μονή των Αγίων Νηπίων, τις ένδοξες Πλαταιές και το γραφικό παραλιακό χωριουδάκι τον Άγιο Βασίλειο, όπου θα καταλήξουμε για φαγητό, μπάνιο, χαλάρωση και βολτίτσα.
Μοναδική Καλοκαιρινή εκδρομούλα για να περάσουμε αλησμόνητα και όμορφα.
Εξόφληση εκδρομής μέχρι Τετάρτη 2 Ιουλίου 2025.
Θέσεις που δεν έχουν εξοφληθεί δίνονται σε άλλους.
Πληροφορίες – Συμμετοχές: Γιάννη Κανατσέλη 6976228521.
ΜΟΝΟ 15 ΕΥΡΩ
Τρίτη 8 και Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025
στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ελένης Πειραιώς θα τιμηθεί πανηγυρικά η εορτή της Παναγίας Τριχερούσης. Τρίτη 8 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, στις 19:30 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός Εσπε-ρινός. Τετάρτη 9 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στις 19:00 θα ψαλούν ο Εσπερινός και η Παράκληση στην Πανα-γία Τριχερούσα. Στο Ναό φυλάσσεται η Ιερά εικόνα της Παναγίας Τριχερούσης.
Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Ιουλίου 2025
εορτάζει ο ιερός αός Αγίας Όλγας Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά. Πέμπτη 10 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7 θα τελεστεί μέγας, αρχιερατικός, πανηγυρικός εσπερινός με αρ-τοκλασία και περιφορά της ιεράς εικόνας. Παρασκευή 11 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής το πρωΐ, θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6, μεθεόρτιος εσπερινός.
Πέμπτη 10 και Πα-ρασκευή 11 Ιουλίου 2025
εορτάζει ο ιερός Ναός Αγίας Όλγας, παρεκκλήσι του ιερού Ναού Ευ-αγγελιστρίας Πειραιά. Πέμπτη 10 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7 θα τελεστεί μέγας, αρχιερατικός, πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Παρασκευή 11 Ιουλίου, α-νήμερα της γιορτής το πρωΐ, θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6, μεθεόρτιος εσ-περινός.
Τρίτη 15 Ιουλίου 2025 και ώρα 20:00
στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Η ομάδα Danza Flamenca Grupo, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Βασιλείου Σκεπετάρη, θα παρουσιάσει μία εντυπωσιακή παράσταση χορού Flamenco στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Πάμε Δημοτικό; Πάμε Πειραιά;». Είσοδος Ελεύθερη.
Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025
εορτάζει ο Ιερός ναός Αγίας Μαρίνας Καραβά. Τετάρτη 16 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7, θα τελεστεί πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία. Πέμπτη 17 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6 μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση στην Αγία.
Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Ιουλίου 2025\
εορτάζει ο Ιερός ναός Αγίας Μαρίνας Νέου Ικονίου Περάματος. Τετάρτη 16 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής, το απόγευμα στις 7:30, θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία. Πέμπτη 17 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία.
Σάββατο 19 Ιουλίου 2025
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
EKΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
στην Αίγινα
Το πανέμορφο νησί
του Σαρωνικού
ΜΟΝΟ 30 ΕΥΡΩ το άτομο
(16 ευρώ για όσους πάνε μόνο Αίγινα
χωρίς περιήγηση)
Η Εφημερίδα Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ διοργανώνει ημερήσια προσκυνηματική, χαλαρωτική εκδρομή στην Αίγινα, για προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο, επίσκεψη Αφαία, Σουβάλα, Αγία Μαρίνα, Μουσείο Καπράλου, μπάνιο, ξεκούραση, καφέ, φαγητό.
Αναχώρηση ώρα 8:00 πρωΐ από το Λιμάνι του Πειραιά, Μεταξύ Πλατείας Καραϊσκάκη και Ναού Αγίου Σπυρίδωνα, με το πλοίο Άγιος Νεκτάριο ή άλλο της ίδιας εταιρίας (θα υπάρχει ενημέρωση).
Αναχώρηση από Αίγινα για επιστροφή στον Πειραιά στις 6:15 ή 7:15 το απόγευμα.
Με την αποβίβασή μας στην Αίγινα θα υπάρχει λεωφορείο για Άγιο Νεκτάριο και την περιήγησή μας στο νησί που θα μας περιμένει για να μας ξανακατεβάσει στο λιμάνι το απόγευμα για την επιστροφή.
Χρόνος ελεύθερος για φαγητό, μπάνιο, καφέ και ξεκούραση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκαταβολή 10 Ευρώ. Η εκδρομή πρέπει να εξοφληθεί μέχρι την Δευτέρα 14 Ιουλίου 2025, για να βγάλουμε εισιτήρια.
Τιμή 30 ευρώ όσοι θα μπούνε στο λεωφορείο για τον Άγιο Νεκτάριο κλπ και 16 ευρώ\ όσοι παραμείνουν στην Αίγινα.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη άφιξή σας
στο καράβι, το πολύ 7:45 πμ,
για να επιβιβαστούμε έγκαιρα και άνετα.
Θέσεις που δεν έχουν εξοφληθεί έγκαιρα,
δίνονται σε άλλους.
Πληροφορίες: Γιάννη Κανατσέλη 6976228521.
Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025
εορτάζει ο Ιερός ναός Αγίας Μαρίνας Καλλιπόλεως Πειραιά ΓΟΧ. Τρίτη 29 Ιουλίου, παραμονή της γιορτής το απόγευμα στις 7:00, θα τελεστούν πανηγυρικός, αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία και θα ακολουθήσει ιερά λιτανεία. Τετάρτη 30 Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής, το πρωΐ θα τελεστεί ιερά θεία λειτουργία και το απόγευμα στις 6 μεθεόρτιος εσπερινός και ιερά παράκληση.
