Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών .ΓΕΜΙ 180967709000 ΜΕΤ 230474

ΑΠΟΨΕΙΣ

Το σχόλιο κανατσέλη.. Όταν θέλεις όλα γίνονται

Μας εξέπληξε το Ελληνικό Βέτο στις Βρυξέλες, για να μην τιμωρηθεί Έλληνας εφοπλιστής που δεν υπακούει στις εντολές της Κομισιόν και στις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί κατά της Ρωσίας, μεταφέροντας ρωσικό υγροποιημένο αέριο, πλουτίζοντας περισσότερο, έχοντας αποκτήσει τη φήμη: «Πειρατής της θάλασσας».

Τόσες κυρώσεις έχουμε υποστεί ως κράτος, τόσες υπακοές και υποκύψεις έχουν γίνει σε βάρος του λαού με όλα αυτά τα μνημόνια και τα μέτρα που μας έχουν φτωχοποιήσει, και ένα βέτο δεν ασκήθηκε για να αλαφρώσει ο Ελληνικός λαός.

Έρχεται μια στιγμή που θίγονται τα συμφέροντα ενός και γίνεται θηρίο η Ελλάδα για τον ένα, ξεχνώντας τα εκατομμύρια των θυμάτων, που έχουν χάσει σπίτια, έχουν αυτοκτονήσει, έχουν ξενιτευτεί με τα απαράδεκτα μέτρα της Ευρώπης!

Τελικά όταν θέλεις όλα γίνονται, απλά δεν μας θέλουν ευτυχισμένους και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *