Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών .ΓΕΜΙ 180967709000 ΜΕΤ 230474

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Πειραιά..Φιλανθρωπική συναυλία Μητρόπολης Πειραιά

Στη φιλανθρωπική συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς  με την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία πραγματοποιήθηκε, στο Βεάκειο Θέατρο, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, με στόχο την ενίσχυση του έργου της.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων του πολιτικού,  αυτοδιοικητικού,  στρατιωτικού και δικαστικού χώρου, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, τη συμμετοχή του τραγουδιστή Γιάννη Φακίνου, της Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Από το Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Καρύδης, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Γρηγόρης Καψοκόλης, Κυριακή Μπουρδάκου, Γιάννης Χατζηαλέξης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να βρίσκομαι, για ακόμη μία χρονιά, στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, σε μια εκδήλωση που έχει πλέον καταστεί θεσμός για την πόλη μας και έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την αλληλεγγύη.

Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για το σημαντικό κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και για τη διαρκή προσφορά της στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Η παρουσία του κόσμου στο κατάμεστο Βεάκειο αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά αποτελούν βασικές αξίες της κοινωνίας του Πειραιά. Είμαι βέβαιος ότι, συνεχίζοντας να συνεργαζόμαστε και να ενώνουμε δυνάμεις, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα για την πόλη μας και τους ανθρώπους της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *