Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.(Παραπολιτικό της εβδομάδας)

ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ .ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝ. ΜΑΝΗΣ

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣΑν αληθεύουν οι πληροφορίες του Ανάλατου Σεφ και δεν είναι από τις γνωστές παλαιοκομματικές φήμες της σαλαμούρας, στο Δήμο της Ανατολικής Μάνης θα σκάσουν κανόνια. Αλλά καθώς ομολογεί και το γνωστό Μανιάτικο άσμα «Η Πατρίς μου είναι η Μάνη που κανόνι δεν την πιάνει…».

Οι φήμες μιλούν για νεανία, ομορφονιό νεόπλουτης Μανιάτικης οικογένειας, με σπουδές και περγαμηνές, αλλά «ελαττωματικό», αφού δεν έχει παρουσία στα κοινά και είναι μάλλον άγνωστος στη Μέσα Μάνη.

Σύμφωνα, με το λεγόμενο παρασκήνιο, οι φήμες θέλουν την οικογένεια του νεανία να ψαρεύει υποψήφιους για τη νέα δημοτική παράταξη από αυτή της σημερινής Δημοτικής συμπολίτευσης και η οποία μάλλον δεν βρίσκεται, σήμερα, στην καλύτερη ενωτική της κατάσταση.

Όλα αυτά σε μια χρονική περίοδο που ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης (ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ), πάντα αειθαλής, ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ αντιπολιτεύεται θεσμικά και ουσιαστικά τα οποιαδήποτε κακώς κείμενα του σημερινού Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής του, η οποία ήδη παίζει το δεύτερο ημίχρονο και παράταση δεν προβλέπεται.

Τέλος οι κουβέντες σε καφενεία και καφέ θέλουν τον φρέσκο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ τον τελευταίο καιρό να κερδίζει την κούρσα του επικοινωνιακού και να μη δείχνει ενδιαφέρον στις φήμες για το νεαρό γόνο της νεόπλουτης Μανιάτικης οικογένειας.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *