Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδρομή της Φωνής στο Αγκίστρι

DSC01346 Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021και ώρα 8.00 π.μ. η παρέα της Φωνής ξεκίνησε με το πλοίο ΕΛΕΝΗ από τον Πειραιά για την Αίγινα και στην συνέχεια με το πλοίο AGISTRI EXPRESS για το Αγκίστρι.

 

Με πλήρη μπουνάτσα την θάλασσα και πολύ κέφι για να περάσουμε καλά λάβαμε όλοι μέρος DSC01379και πραγματικά περάσαμε μια θαυμάσια μέρα με χαλάρωση, μπανάκι και καλό φαγητό.

Στην Αίγινα είχαμε την ευκαιρία να αγοράσουμε τοπικά προϊόντα και κυρίως το αιγινίτικο φιστίκι που είναι πραγματικά μοναδικό και νοστιμότατο.

Νησί όνειρο το Αγκίστρι, σκεπασμένο όλο με πεύκο που ευωδιάζει και αναζωογονεί, με μια θάλασσα να την πιείς στο ποτήρι και να μην χορταίνεις να την απολαύσεις.

DSC01374DSC01354

 

 

 

 

Το ταβερνάκι ΜΑΡΙΔΑΚΙ, στην Σκάλα του Αγκιστρίου, του φίλου μας Χαράλαμπου Σαρακάκη, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, πάνω στην παραλία, με ομπρέλες και ξαπλώστρες. Ακόμα και ντουζιέρες διαθέτει για τους λουόμενουDSC01382ς, αν δε πεις για το φαγητό του, αυτό κυριολεκτικά δεν παίζεται, είναι της ώρας, ψαρεμένο με δική τους ψαρόβαρκα και σε τιμές που είναι κάτι περισσότερο από φιλικές.

 

 

Ευχαριστούμε τους καλούς μας φίλους που ήρθαν μαζί μας, με τα πιστοποιητικά εμβολιασμοDSC01389ύ και όλες τις προφυλάξεις για την πανδημία.

 

 

Νωρίς το απόγευμα επιστρέψαμε στον Πειραιά, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο.

DSC01391

 

 

Ήταν μια πολύ καλή εκδρομή που έγραψε και αυτή την δική της όμορφη ιστορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *