Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

NAXIAN VACATION WITH SEA VIEW.Μια όμορφη βδομάδα στη ωραία Νάξο


157Είχαμε την χαρά με μια μικρή φιλική παρεΐτσα να βρεθούμε για λίγο στην πανέμορφη Νάξο για έναν έκτακτο γάμο ενός φίλου.

 

 

 

117Σταθήκαμε πολύ τυχεροί που κλείσαμε για την διαμονή μας στο ωραίο διαμέρισμα, στούντιο, έπαυλη της κυρίας Γεωργίας στο Γλυνάδο, NAXIAN VACATION WITH SEA VIEW, μια περιοχή μέσα και έξω από την Χώρα, μέσα και μακριά από την κίνηση, με απέραντη ησυχία, κοντά σε όλους τους δρόμους για την εξερεύνηση του μεγάλου και γεμάτου φυσικές ομορφιές νησιού της Νάξου.

49Ο γάμος ήταν πράγματι πανέμορφος και ευχαριστούμε για το κάλεσμα, αλλά αυτό που όπως είπαμε μέτρησε περισσότερο ήταν η ευκαιρία να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε το νησί.

Δεν επεκτεινόμαστε σε περιγραφή κανενός σημείου, καμιάς παραλίας, πόλης ή χωριού.

Στη Νάξο ζεις έναν παράδεισο. Ένα νησί που μπορεί να ζήσει μόνο του και να είναι αυτάρκες σε όλα. Παράγει τα πάντα και δεν του λείπει τίποτα.

37Οι κάτοικοί του ξεχωρίζουν για την φιλοξενία τους, την πίστη τους, την εργατικότητά τους, την αγάπη για τον τόπο τους. Δεν υπάρχει σημείο του νησιού που να μην καλλιεργείται, παραλία που να μην είναι καθαρή και περιποιημένη, χωριό, δρόμος, βουνό, που να μην είναι επιμελημένα προσεγμένο.

Ευχαριστούμε τους μαγαζάτορες για την ευγένειά τους, τα εστιατόρια για την εξυπηρέτησή τους, τον Δήμο για την καλή συντήρηση των δρόμων.

27Πέρα απ’ όλα ευχαριστούμε την οικοδέσποινά μας κ. Γεωργία και όλη της την οικογένεια για την φιλοξενία τους. Εκεί αισθανθήκαμε μέλη, φίλοι και συγγενείς τους. Μας πρόσεξαν, μας φίλεψαν, μας κέρασαν και μας τάϊσαν.

Να είναι καλά όλοι τους. η Νάξος δείχνει ότι θέλει και μπορεί να γίνει ο καλύτερος πρεσβευτής για έναν καλό και υποδειγματικό τουριστικό προορισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *